4 oktober 2017

Barcelona authentic 3e voetbalshirt

De trend om een camouflage shirt als voetbalshirt te hebben is volop in gang. Voetbalgrootmachten hebben 1 voor 1 een camouflage shirt uitgebracht en topclub FC Barcelona bleef niet achter. Recent heeft FC Barcelona het 3e authentic shirt uitgebracht en het is er een waar velen nog in rond gaan lopen. Het bordeaux rode shirt is fantastisch om te zien en het is dan ook een doodzonde dat dit shirt begin volgend jaar weer vervangen gaat worden. Lees hieronder snel meer over het shirt.

 

FC Barcelona authentic 3e voetbalshirt design

Wat het gave aan het 3e shirt van FC Barcelona is, is niet alleen het camouflage thema van het shirt, maar ook de unieke extra’s die zijn toegevoegd. Waarin vorige jaren nog werd gekozen voor een meer klassiekere uitstraling of een standaard kleur heeft FC Barcelona dit jaar voor iets bijzonders gekozen. Het shirt is namelijk bordeaux rood van kleur en heeft het een camouflage print op zowel de voor- als achterkant van het shirt.

Deze keuze om het shirt bordeaux rood te maken met een camouflage print is al uniek voor de club. Toch vonden de Catalanen deze print niet uniek genoeg want ze hebben er namelijk nog een schepje bovenop gedaan door een aantal unieke details toe te voegen.

Te beginnen bij de strip die loopt over de schouders en de mouwen van het shirt. Deze oranje strip is geïnspireerd door de mozaïeken die staan in het bekende Parc Guell in Barcelona. Gaaf toch?

En ander uniek detail aan het shirt zit aan de achterkant. Hier zijn namelijk aan de bovenkant strepen geplaatst in de bekende Catalaanse kleuren: rood geel.

Het laatste unieke detail van het shirt zit verstopt in de mouwen. Wanneer de rechter mouw wordt omgeslagen staat het woord ‘’FORZA’’ daar. Voor de linker mouw geld het zelfde maar dan voor het woord ‘’BARCA’’.

Aan de voorkant van het shirt staat op de rechterborst het Nike logo gepresenteerd waar op de linkerborst het FC Barcelona logo staat. In het midden van het camouflage shirt staat de sponsor van de club: RAKUTEN.

Onderaan de achterkant van het shirt staat de andere sponsor van de club: Unicef.

Het materiaal waarvan het authentic shirt is gemaakt maakt het shirt nog wat specialer.

Dit is namelijk van een heel dun ventilerend materiaal waardoor het shirt 10% lichter is en ook extra licht aanvoelt in vergelijking met andere voetbalshirts. Dat het camouflage shirt minder zwaar aanvoelt en zo ventilerend is maakt het shirt fantastisch om te dragen en zelfs draagbaar als casual shirt. Het Aeroswift systeem wat in het shirt zit zorgt ervoor dat het shirt 50% meer stretch heeft dan de voorgangers, dat het shirt het zweet 20% sneller weet te vervoeren en 25% sneller op droogt dan het normale shirt.

Kortom, een bijzonder shirt wat in tegenstelling tot shirts uit andere jaren nog lang zal blijven hangen.

 

FC Barcelona authentic 3e voetbalshirt kopen.

Het nieuwe authentic shirt is geen goedkoop shirt. Je moet namelijk 140,00 euro betalen voor dit shirt maar dan heb je wel het echte shirt waar de spelers ook daadwerkelijk in spelen en heb je een shirt dat met de nieuwe technieken vele malen lichter aanvoelt en sneller opdroogt waardoor jij nog beter kan presteren!

Bestel jouw bijzonder FC Barcelona shirt hier of in deze winkel!