De geruchten in het AZ circuit bleken juist te zijn. Vanaf volgend seizoen verzorgt Macron de voetbalshirts en teamkleding van AZ. De afgelopen twee jaar was dit nog Quick. De eerstkomende vier jaar zal AZ zeker in de kleding van Macron voetballen. Met de officiele presentatie van de nieuwe teamkledingsponsor werden ook de nieuwe AZ voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 gepresenteerd. Het AZ thuisshirt is uiteraard rood en heeft witte mouwen met een rode onderkant. Op de linkerborst staat het logo van AZ met daarboven sponsor Afas. Op de rechterborst staat Macron. Het logo van Macron is ook op beide mouwen te vinden ter hoogte van de schouders. Hoofdsponsor Afas Software staat ook weer midden op het shirt.

Verder heeft het thuisshirt van AZ een stijlvolle rood/witte V-hals en staat ‘AZ Alkmaar’ achterin de kraag geborduurd. Daarnaast is aan de binnenkant van het shirt het symbool van de stad Alkmaar verwerkt. Hiermee is de wens van de supporters ingewilligd, welke een niet te strak shirt wilden en pleitten voor een terugkeer van de Alkmaarse watertoren.


De nieuwe AZ shirts zijn ontworpen van een hoge kwaliteit materiaal. Zo zijn de shirts vervaardigd uit verschillende stoffen, welke het shirt laten ademen, weinig weerstand bieden, waardoor de soepelheid en het comfort van de spelers gewaarborgd wordt.  De speciale vervaardiging van de shirts kunnen de lichaamstemperatuur van de AZ spelers reguleren en geven maximale bewegingsvrijheid om tot optimale prestaties te komen. Check hieronder een foto van het nieuwe AZ thuisshirt.


Het AZ thuisshirt kan je medio juni/juli hier kopen. Koop hier ook nog de AZ shirts van het seizoen 2010/2011.