Atletico Paranaense voetbalshirts 2019

De nummer zeven van de Braziliaanse competitie, Atletico Paranaense, heeft de nieuwe voetbalshirt voor 2019 gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Umbro. In deze nieuwe tenues speelt ''Furacão'' de wedstrijden in de Brasileirao Serie A, de beker en andere toernooien gedurende 2019. De club die haar thuiswedstrijden speelt in de Arena de Baixada heeft recentelijk ook een nieuw logo onthuld en dit nieuwe logo staat voor het eerst op de nieuwe voetbalshirts van de club uit Curitiba. Umbro en Atletico Paranaense lanceerden tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt. We bespreken uiteraard beide tenues!

Atletico Paranaense thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Atletico Paranaense thuisshirt is rood en wordt verder gekenmerkt door de twee diagonale, zwarte banen aan de onderkant van het tenue. Deze lopen van de rechter onderkant naar de linker mouw. Daarnaast is het tenue uitgerust met een zwarte V-hals. Het minimalistische logo van de club prijkt op de linker borst en de andere borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Umbro. De achterkant van het tenue bevat aan de bovenkant ook weer het Umbro logo en aan de onderkant staat een deel van de naam van de club: ATHLETICO. Het uitshirt bevat het andere deel van de naam van de club, maar daarover straks meer. De achterkant van het tenue is uitgerust met vier diagonale banen en deze zijn geïnspireerd door de banen uit het nieuwe logo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en rood/zwarte kousen.

Atletico Paranaense uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Atletico Paranaense is wit en heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt. Ook dit shirt heeft een V-hals en heeft dunnere, diagonale banen in het zwart aan de onderkant van het tenue. Deze banen bevinden zich ook weer aan de achterkant van het tenue. Op de borst van het shirt staan de logo's van de club en Umbro en het Umbro logo staat ook weer in de nek. De achterkant van het uittenue bevat de tekst: PARANAENSE! Het uittenue van Atletico Paranaense wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe tenues van de Braziliaanse club. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Felipe, Gonzalez, Gusmao, Nikao en andere sterspelers. Helaas kan je deze tenues alleen bestellen in de online shop van de club. Ben je op zoek naar andere Braziliaanse voetbalshirts? Check deze dan in deze winkel!