De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Atl?tico Paranaense zijn afgelopen weekend officieel bekend door teamkledingsponsor Umbro en de gepromoveerde club. Atl?tico Paranaense is afgelopen seizoen kampioen geworden en zodoende gepromoveerd naar de Braziliaanse Serie A. In de nieuwe voetbalshirts speelt de club haar wedstrijden gedurende het seizoen 2013-2014 op het hoogste niveau van Brazili?. De nieuwe voetbalshirts van de club uit Curitiba hebben eenzelfde template als het voetbalshirt van Engeland dat gedragen werd tijdens het EK 2012. Het nieuwe thuisshirt is klassiek wit en wordt gekenmerkt door een opstaande kraag. Deze kraag heeft een rode rand, evenals het einde van de mouwen.

 

Verder is op de rechterborst het logo van teamkledingsponsor Umbro te zien en op de linkerborst het logo van de Braziliaanse club. Het midden van het shirt is voorzien van het logo van hoofdsponsor Caixa. Evenals het shirt zijn ook de short en de kousen van het thuistenue geheel wit.

Het nieuwe uitshirt van Atlético Paranaense heeft eenzelfde template als het thuisshirt. Het shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door zwarte banen. Deze banen zijn ook zichtbaar op de mouwen van het shirt. Het shirt heeft net als het thuisshirt een opstaande kraag met een rode rand. Verder is op de linkerborst het logo van Atlético Paranaense te zien en op de andere borst het logo van teamkledingsponsor Umbro. Het uittenue wordt verder gekenmerkt door een geheel zwarte short en zwarte kousen. Check hieronder de nieuwe Atlético Paranaense voetbalshirts 2013-2014. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio September kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Braziliaanse Serie A teams.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Atletico Paranaense voetbalshirts 2013/2014

Bron foto's:

 footyheadlines.com