15 juli 2016

Atletico Madrid uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt voor 2016-2017 is ook officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Atletico Madrid de uitwedstrijden in de Spaanse La Liga, Copa del Rey en Champions League gedurende komend seizoen. Atletico Madrid is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Spaanse Primera Division en speelt daarom komend seizoen opnieuw in de Champions League. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe uitshirt van de Champions League finalist van 2016.

Zwart Atletico Madrid uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Atletico Madrid shirt is komend seizoen overwegend zwart en bevat zowel blauwe als gouden details. De blauwe details komen terug in de strip aan de achterkant van de crew neck. De gouden accenten komen terug in de logo's van de club, Nike en de hoofdsponsor op het shirt. De swoosh van Nike staat in het goud op de rechter borst. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt sinds 2001 al de tenues en trainingskleding van ''Los Rojiblancos''. De andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Vincente Calderon. Op het midden van het nieuwe shirt staat hoofdsponsor PLUS500. De onderneming is sinds 2015-2016 de shirtsponsor van de club die getraind wordt door Diego Simeone. Om de trots van de club uit te laten stralen in het shirt, staat op de achterkant van de hals de naam van de club. Verder is het nieuwe uitshirt van Atletico Madrid uitgerust met een grijze strip met gouden details aan de zijkanten. Deze strip strekt uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor een betere ventilatie. Bovendien komt er een gouden tint tevoorschijn wanneer de spelers bewegen. Verder is de rechter mouw van het nieuwe Atletico Madrid uitshirt uitgerust met de officiële La Liga badge, welke alle La Liga teams dragen gedurende 2016-2017. Het nieuwe tenue van Atletico Madrid wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten de strip die doorloopt van het shirt. Op de shorts staan ook de logo's van Nike en de club. Het nieuwe tenue van Atletico wordt gecompleteerd door gele kousen. De achterkant van deze kousen bevatten flitsende strepen. Op de voorkant van de kousen staat de swoosh van Nike en een deel van de naam van de club.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Atletico Madrid shirt voor 2016-2016, waarin sterren als Griezmann, Saul, Torres, Carrasco, Niguez, Juanfran, Koke, Godin en nog meer spelers spelen komend seizoen. De nieuwe tenues van Atletico Madrid zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt.

Atletico Madrid shirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De authentic versie van het voetbalshirt heeft een prijs van € 140,-. In deze online shops kan je het shirt van Atletico Madrid ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Atletico Madrid bedrukking gebruikt, die de spelers ook komend seizoen op de achterkant van het shirt dragen. Andere Atletico Madrid producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe Atletico Madrid shirt in deze Atletico Madrid STORE

of de officiële NIKE SHOP! (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!)

Atletico -madrid -uitshirt -2016-2017

Atletico -madrid -uittenue -2016-2017