8 juli 2015

Atletico Madrid uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt van Atletico Madrid voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Madrilenen. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Atletico Madrid de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. In mei lekte het nieuwe design van het Atletico Madrid voetbalshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van Atletico te worden. Evenals het thuisshirt is het nieuwe Atletico Madrid uitshirt gebaseerd op het voetbalshirt, in dit geval het uitshirt, van het seizoen 1995-1996. Dit was voor Atletico Madrid een legendarisch jaar, omdat de club destijds El Doblete won. Atletico Madrid werd in 1995 zowel kampioen van Spanje als winnaar van de Copa del Rey. Tijdens dit seizoen diende de huidige trainer van Atletico Madrid, Diego Simeone, nog het keurkorps van Atletico.

Atletico Madrid uittenue 2015-2016

Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt 2015-2016 heeft dezelfde stijl als het uitshirt van het seizoen 1995-1996. Het voetbalshirt van Atletico Madrid is namelijk geheel blauw, waarbij de mouwen een donkerdere tint blauw zijn dan de romp van het shirt. Ook de strip over de mouwen heeft deze donkere tint. Verder is het nieuwe voetbalshirt van Atletico Madrid uitgerust met een klassieke polo kraag met rode accenten. De binnenkant van de kraag bevat de vlag van Spanje met daarin een verwijzing naar het seizoen 1995-1996 en de huidige jaargang. De rode details komen overigens ook terug aan de zijkanten van het shirt. Deze rode strip loopt door tot over de voetbalbroekjes van de Champions League finalist van 2013-2014. De linker borst van het nieuwe Atletico shirt is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het embleem van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 verbonden aan de club uit de hoofdstad van Spanje. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van de Atletico Madrid voetbalshirts. Het nieuwe Atletico Madrid uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Bovendien zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel blauw en bevatten de naam van de club (ATLETICO) en het logo van Nike. Eerder in juni werd het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 al officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Torres, Griezmann, Koke, Tiago, Correa en nog meer andere sterren van de Madrilenen.

Atletico Madrid voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het Atletico Madrid uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in zowel volwassen maten als voor kinderen. De prijs van het Atletico Madrid shirt voor kinderen is € 65-70 en de prijs van het shirt voor volwassenen is € 80- 85. De shirts kan je in de onderstaande shops kopen. Laat je Atletico Madrid shirt daar ook voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Check ook de nieuwe Atletico Madrid presentatiepakken, trainingspakken, N98 jackets en andere Atletico Madrid merchandising. Check ook het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending!

Koop het Atletico Madrid shirt in de Atletico Madrid voetbalshop

of in de Atletico Madrid shop van Nike (INCLUSIEF officiële bedrukking)


Atletico -madrid -voetbalshirt -uit -2015-2016

Atletico -madrid -uitshirt -2015-2016 (2)

Atletico -Madrid -uittenue -2015-2016

Extra informatie Atletico Madrid voetbalshirts 2015-2016

De Atletico Madrid Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!