18 juli 2014

Atletico Madrid uitshirt 2014-2015

Na het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2014-2015 is nu ook het nieuwe uitshirt officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de Spaanse kampioen van het seizoen 2013-2014. Eerder lekte het design van het voetbalshirt al uit. Dit blijkt nu ook het daadwerkelijke design van het Atletico Madrid uitshirt te worden. In dit voetbalshirt speelt Atletico Madrid de uitwedstrijden in de Spaanse La Liga en de Champions League gedurende het seizoen 2014-2015. Het nieuwe voetbalshirt van Atletico heeft een moderne en stijlvolle look en bovendien is het de eerste keer in de geschiedenis van de club dat Atletico Madrid in het grijs speelt. Het voetbalshirt van Atletico Madrid wordt gekenmerkt door het v-design over de voorkant van het voetbalshirt, welke uit drie tinten grijs bestaat. De bovenkant bestaat uit een donker grijze kleur, de borst uit een effen kleur grijs en de onderkant is lichter grijs. Verder is het voetbalshirt voorzien van een mooie crew neck, welke een rode lijn bevat. Deze rode lijn komt bovendien terug aan de onderkant van de mouwen. De linker borst bevat het logo van Atletico Madrid en de andere borst het embleem van Nike. Hoofdsponsor Azerbeidzjan versiert het midden van het voetbalshirt. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciaal detail. Deze bevat namelijk een driehoek in de kleuren van de Spaanse vlag (rood en geel) met daarin de tekst ''Campeon del Mundo 1975'', verwijzend naar één van de grootste successen van Atletico Madrid in de geschiedenis, het winnen van de Wereldcup in 1975. Atletico Madrid wist destijds de Zuid Amerikaanse kampioen en Argentijnse club Independiente met 2-1 te verslaan over twee wedstrijden.

Het nieuwe Atletico Madrid uittenue wordt gekenmerkt door een donkerder grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichter grijze strip. Verder staan het logo van Nike en het logo van Atletico Madrid op het short. De kousen zijn licht grijs met een donkerder grijze band aan de bovenkant. De achterkant bevat een design van v-strepen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Atletico Madrid uittenues 2014-2015. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts, trainingsshirts, trainingspakken, t-shirts en andere Atletico Madrid merchandising. Inclusief printing van sterspelers als Mandzukic, Koke, Adrian, Arda en Godin. INCLUSIEF 10% KORTING!

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

Atletico Madrid Uitshirt 2014-2015

Atletico Madrid Uitshirts 2014-2015

Atletico Madrid Voetbalshirts 2014-2015


Extra informatie
Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Atletico Madrid voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Atletico Madrid coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Atletico Madrid is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com