3 november 2021

Atletico Madrid trainingspak kinderen 2021-2022

De Atletico Madrid Nike collectie 2021-2022 bevat ook weer een Atletico Madrid trainingspak voor kinderen. Dit betreft hetzelfde trainingspak als waar de spelers van de club uit de Spaanse hoofdstad de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden dit seizoen. Het Atletico Madrid trainingspak voor kinderen kun je zowel bestellen met een training sweater als met een trainingsjack. De spelers van Átleti dragen overigens alleen het trainingspak met de sweater tijdens de trainingen. Dit pak bespreken we dan ook als eerst.

Atletico Madrid training sweater kinderen 2021-2022

Inmiddels bevat de Atlético Madrid collectie 2021-2022 twee verschillende kleurstellingen van het trainingspak. Het eerste pak werd door de club en Nike in juni gepresenteerd. Dit pak bestaat uit een blauwe training sweater en een donkerblauwe trainingsbroek. Beide items bevatten daarnaast roze details. Deze tint roze wordt door Nike ''Hyper Crimson'' genoemd. Het template komt je misschien wel bekend voor. Dit betreft namelijk het Nike Strike template. Dit is het standaard design dat het Amerikaanse sportmerk voor de trainingspakken van de clubteams waarvan het kledingsponsor is dit seizoen gebruikt. Ook de trainingspakken van FC Barcelona, Inter Milan, Paris Saint Germain, Chelsea en Tottenham Hotspur hebben dit standaard template. Kenmerkend aan dit template is de diagonale band op de mouwen. Op het trainingspak van Atlético Madrid is deze band roze en deze kleur komt ook weer terug in de logo's van Nike en Atletico Madrid op de borst. Het clublogo betreft dus een monochroom logo. Dit houdt in dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het trainingspak, in dit geval blauw/roze. Verder bevat de Atletico Madrid training sweater voor kinderen een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderzijde uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog strakker om het lichaam. De sweater is bovendien gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan), welke naadloos om het lichaam valt. De achterzijde van de training sweater is iets langer, voor extra bescherming.

Atletico Madrid trainingsbroek kinderen 2021-2022

Dit Atletico Madrid trainingspak heeft een donkerblauwe trainingsbroek en bevat aan de zijkanten ook dezelfde diagonale taping als op de mouwen. Deze band is dus roze. Ook de logo's van Nike en de Spaanse kampioen hebben dezelfde kleur als op de training sweater. De Atletico Madrid trainingsbroek voor kinderen heeft verder de volgende kenmerken:

  • De trainingsbroek heeft twee zakken met ritsen aan de zijkanten om spullen in op te bergen.

  • De Atletico Madrid broek heeft een taps toelopende fit. Dit houdt in dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De broek is gemaakt van hetzelfde elastische materiaal als de training sweater.

  • De onderkant van de pijpen van deze Atletico Madrid trainingsbroek bevat enkelritsen, om de broek nog makkelijker aan en uit te kunnen doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • De broek bevat aan de bovenzijde een Nike FlyVent tailleband, zodat je zelf naar wens de pasvorm kunt verstellen.

  • Zoals alle andere Nike trainingskleding is het Atletico Madrid trainingspak voor kinderen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Atletico Madrid Champions League trainingspak kinderen

In september lanceerden Atlético Madrid en Nike een tweede trainingspak, het zogenaamde Champions League trainingspak. Dit trainingspak heeft dezelfde functionele kenmerken en hetzelfde template als het andere trainingspak, maar dan in een andere kleurencombinatie. De sweater van dit trainingspak is fel rood (''Global Red'') met leger groene (''Outdoor Green'') accenten. Deze kleur komt terug in de band op de mouwen en in de logo's van de club en Nike op de borst. Het trainingsbroek van deze pak is ook donker groen met een fel rode band ter hoogte van de heupen. De logo's van Nike en de club op de trainingsbroek zijn goud/groen.

Atletico Madrid trainingspak met trainingsjack

Dit waren de twee trainingspakken die de spelers ook echt dragen tijdens de trainingen. Van deze twee pakken kun je de training sweater en de trainingsbroek vaak los van elkaar bestellen. Je kunt dus een andere maat van de training sweater bestellen dan van de trainingsbroek. Nike heeft beide Atlético Madrid trainingspakken voor kinderen ook met een trainingsjack uitgebracht. Deze pakken hebben dezelfde kleuren als de pakken die zojuist besproken zijn, maar dan met een trainingsjack. Het trainingspak met trainingsjack betreft eigenlijk het Atletico Madrid presentatiepak. Het presentatiepak is het pak dat de spelers dragen wanneer zij reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden. Het verschil met de training sweater is dat de jacks een doorlopende rits bevatten en bovendien zijn uitgerust met twee zakken. De jacks bestaan daarnaast voor 100% uit polyester en de mouwen van deze jacks bevatten geen duimgaten. Een ander verschil van dit pak is dat je dit trainingspak alleen als één geheel kunt bestellen, dus niet de trainingsbroek en het trainingsjack los.

Er zijn nog meer manieren om het Atlético Madrid trainingspak voor kinderen samen te stellen. Je kunt één van de trainingsbroeken namelijk ook combineren met één van de Atletico Madrid anthem trainingsjacks. Het anthem trainingsjack wordt weer op een ander moment gedragen. Dit jack wordt namelijk gedragen wanneer de spelers het veld betreden, vlak voordat de wedstrijden beginnen. In dit jack zien we de spelers van de club uit Madrid bijvoorbeeld ook wanneer de Champions League tune wordt afgespeeld. De trainingsjacks hebben dit seizoen het zogenaamde I96 template. De jacks worden gekenmerkt door een brede band over de borst. Op twee van deze jacks heeft deze band dezelfde kleur als het trainingsjack: rood en lichtblauw. Het Champions League trainingsjack is lichtblauw met een rood en wit vlak op de borst. De jacks bevatten verder een kleine opstaande baseball collar. Op de borst van deze trainingsjacks staan traditiegetrouw de logo's van de club en Nike.

Atletico Madrid trainingspak kinderen bestellen

Het Nike Atletico Madrid trainingspak voor kinderen kun je vanaf nu bestellen. Dit kan voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. De pakken zijn namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. De training sweater heeft een prijs van € 54,95 en ook de trainingsbroek is € 54,95. Het trainingspak met jack is in totaal € 99,95 en de trainingsjacks hebben voor kinderen een prijs van € 69,95. In verschillende winkels kun je deze items zelfs al goedkoper bestellen. Check ook andere Atletico Madrid trainingskleding voor kinderen in deze winkels!

Bestel je Atletico Madrid trainingspak voor kinderen in deze SHOP

of in de NIKE SHOP

of deze winkel!

 Atletico Madrid trainingspak kinderen 2021-2022

Atletico Madrid trainingspak kinderen 2021-2022

Atletico Madrid trainingspak met trainingsjack kinderen 2021-2022

Atletico Madrid trainingsjack kinderen 2021-2022

Atletico Madrid trainingspak kinderen 2021-2022