15 juli 2016

Atletico Madrid thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Atletico Madrid shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe thuisshirt speelt Atletico Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Vicente Calderon gedurende komend seizoen. Afgelopen seizoen is Atletico Madrid derde geëindigd in de Primera Division, waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Spanje en Europa deelneemt. Het nieuwe shirt van de club is gebaseerd op het voetbalshirt van 1966-1967. Daarover straks meer.

Atletico Madrid thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt voor 2016-2017 bevat drie brede rode verticale banen over het shirt en twee witte verticale banen. De zijkanten bevatten ieder een iets dunnere witte baan. Ook het shirt van 1966-1967 bevatte drie rode verticale banen over het shirt. In 1966 werd de club kampioen van Spanje. Bovendien zijn de strepen op het nieuwe shirt een verwijzing naar de stoelen in de bovenste ring van het stadion van de club. Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt is zoals altijd ook uitgerust met blauwe accenten. De blauwe accenten komen allereerst terug in een strip aan de achterkant van de ronde hals. Deze ronde hals bevat aan de onderkant ook het rood/wit gestreepte design. De mouwen van het nieuwe Atletico Madrid shirt zijn ook rood en bevatten op de rechter mouw de officiële La Liga badge. De swoosh van Nike op het nieuwe shirt is dit jaar blauw en is uitgerust met een witte omlijning. De Amerikaanse kledingsponsor verzogrgt sinds 2001 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst bevat het logo van de club met een gouden omranding. Op het midden van het nieuwe shirt van de Champions League finalist van 2016 staat het logo van hoofd-en shirtsponsor PLUS500. De onderneming is sinds 2015-2016 de hoofdsponsor van de club die onder leiding staat van Diego Simeone. Het nieuwe voetbalshirt van ''Los Rojiblancos'' is aan de zijkanten uitgerust met een blauwe strip. Deze blauwe strip loopt door over de zijkanten van de voetbalbroekjes. Deze voetbalbroekjes zijn verder ook geheel blauw en bevatten de logo's van de club en het Amerikaanse sportmerk. De kousen van het nieuwe Atletico Madrid uittenue zijn blauw en bevatten een witte swoosh van Nike met daaronder de naam van de club Atletico. De achterkant van de kousen bevatten flitsende rode strepen.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Atletico Madrid shirt en tenue voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Nike en de club hebben ook een authentic versie van dit shirt gelanceerd. Deze tenues zijn uitgerust met de Nike AeroSwift technology. Check hieronder meer over deze revolutionaire technology. Ook Atletico Madrid Saul gaf een reactie: ''Een shirt dragen, dat gebaseerd is op een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club, is een grote eer. Ik ben ervan overtuigd dat het shirt ons ook zal inspireren komend seizoen.'' We zijn benieuwd! Check ook het nieuwe Atletico Madrid uitshirt voor 2016-2017.

Atletico Madrid shirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Atletico Madrid shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De authentic versie van het voetbalshirt heeft een prijs van € 140,-. In deze online shops kan je het shirt van Atletico Madrid ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Atletico Madrid bedrukking gebruikt, die de spelers ook komend seizoen op de achterkant van het shirt dragen. Andere Atletico Madrid producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe Atletico Madrid shirt in deze Atletico Madrid STORE

of de  officiële NIKE SHOP! (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!)

Atletico -madrid -shirt -2016-2017-nike

Atletico -madrid -voetbalshirt -2016-2017

Atletico -madrid -thuis -shirt -2016-2017

Technische informatie Atletico Madrid authentic voetbalshirt

Atlectio Madrid en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AeroSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.