24 juni 2015

Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Spaanse club. In dit voetbalshirt speelt Atletico Madrid de La Liga, Champions Legue en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Vincente Calderon Stadion in de hoofdstad van Spanje gedurende 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe voetbalshirt te worden. Het nieuwe shirt van Atletico is gebaseerd op de voetbalshirts van het seizoen 1995-1996. Dit is het jaar waarin Atletico voor het eerst de dubbel (El Doblete) won. De club werd namelijk kampioen en won dat jaar bovendien de Copa del Rey.

Atletico Madrid thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 bevat zoals traditioneel het geval is, verticale witte en rode banen over het voetbalshirt. De rode banen worden geflankeerd door een dunnere rode strepen. Dit was ook het design van het Atletico Madrid thuisshirt van 1995-1996. Verder zijn de mouwen van het nieuwe thuisshirt van Atletico Madrid geheel in stijl van het voetbalshirt van 1995-1996. Ook destijds waren de mouwen geheel rood. Dit is ook de kleur van de gehele achterkant van het nieuwe voetbalshirt van Atletico Madrid. Deze is namelijk geheel rood. Verder is het shirt voorzien van een v-hals met aan de achterkant een blauwe omranding. Over de zijkanten van het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt loopt bovendien een blauwe strip. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hierin staat namelijk een verwijzing naar het succesvolle seizoen 1995-1996 en het huidige seizoen 2015-2016. In 1995 speelde de huidige trainer van Atletico Madrid, Diego Simeone, in het voetbalshirt van Atletico Madrid, evenals sterren als Caminero en Kiko. De linker borst bevat het logo van Atletico Madrid en de andere borst bevat in het blauw het logo van Nike. Dit logo heeft een witte omranding. Nike is sinds 2001 kledingsponsor van de Madrilenen. Hoofdsponsor PLUS500 staat op het midden van het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt. PLUS500 en Atletico Madrid kwamen gisteren een sponsordeal voor de komende twee seizoenen overeen. Het nieuwe Atletico Madrid thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje waarop de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn geheel rood en bevatten het logo van Nike met de naam van de club: ATLETICO. De achterkant van de kousen bevat een design van verschillende driehoeken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 en het nieuwe thuistenue.

Officiële Atletico Madrid bedrukking 2015-2016

De spelersnamen en nummers staan in een ander lettertype, stijl en kleur op de achterkant van de Atletico Madrid voetbalshirts. Omdat de achterkant van het Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 geheel rood is, heeft de club een geheel witte bedrukking in het zogenaamde Balloon font. De namen van de officële Atletico Madrid bedrukking bevatten niet het logo van de club en de nummers van deze bedrukking bevatten wel dit logo. Check hieronder een foto van de nieuwe bedrukking. 

Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 kopen

Het Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in zowel volwassen maten als voor kinderen. De prijs van het Atletico Madrid shirt voor kinderen is € 65-70 en de prijs van het shirt voor volwassenen is € 80- 85. De shirts kan je in de onderstaande shops kopen. Laat je Atletico Madrid shirt daar ook voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Check daar ook de nieuwe Atletico Madrid presentatiepakken, trainingspakken, N98 jackets en andere Atletico Madrid merchandising. Check ook het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending!

Koop het Atletico Madrid shirt in de Atletico Madrid voetbalshop

of in de Atletico Madrid shop van Subside Sports (INCLUSIEF officiële bedrukking)


Atletico -Madrid -thuisshirt -2015-2016

Atletico -madrid -voetbalshirts -2015-2016

Atletico -Madrid -thuistenue -2015-2016

Atletico -Madrid -bedrukking -2015-2016

Extra informatie Atletico Madrid voetbalshirts 2015-2016

De Atletico Madrid Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!