28 juni 2015

Atletico Madrid presentatiepak 2015-2016

Atletico Madrid en Nike hebben afgelopen weekend het nieuwe presentatiepak van Atletico Madrid voor 2015-2016 gelanceerd. Deze bekendmaking volgt op de officiële release van het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 en de nieuwe Atletico Madrid trainingsshirts. Het nieuwe presentatiepak wordt vooral gedragen tijdens het verblijf in het hotel of het reizen naar de wedstrijden gedurende 2015-2016. Dit betreft dus zowel de voorbereiding op de Champions League wedstrijden, als op de wedstrijden in de Primera Division en de Copa del Rey wedstrijden. Omdat het pak tijdens het verblijf in het hotel en de busreizen gedragen wordt, worden het Atletico Madrid presentatiepak ook wel een buspak of hotelpak genoemd. Nike heeft twee verschillende pakken gelanceerd. Het overwegend rode presentatiepak zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Vincente Calderon en het andere pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden.

Rode Atletico Madrid presentatiepak 2015-2016

Het rode Atletico Madrid presentatiepak 2015-2016 heeft een trainingsjack, welke een heldere kleur rood is. Over de mouwen van dit presentatie trainingspak loopt een bordeaux rode baan. De linker borst van het jack is uitgerust met het logo van Atletico Madrid, welke een gouden omranding heeft. De andere borst bevat het logo van het Amerikaanse sportmerk in het bordeaux rood. Evenals de nieuwe presentatiepakken van Barcelona en PSG is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het rode pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroeken met een rode strip aan de zijkanten, die tot de knieën loopt. Bovendien is het logo van de club en het logo van Nike vertegenwoordigd op de broek. De broek valt strak om de enkels en is uitgerust met een rits aan de onderkant van de pijpen, zodat je makkelijke je (voetbal)schoenen uit kan doen. Ook bevat de trainingsbroek twee zakken. De Atletico Madrid pakken bestaan voor 100% uit een woven polyester, waardoor het pak ideaal is om in te trainen, maar ook om casual te dragen. Bovendien is het uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer.

Zwarte Atletico Madrid presentatiepak 2015-2016

Het zwarte Atletico Madrid 2015-2016 is geheel zwart en heeft daardoor net een iets strakker design dan het rode pak. Dit pak heeft een geheel zwart trainingsjack met een rode strip over de raglanmouwen. De logo's van Atletico Madrid en Nike staan op dezelfde plek als op het andere pak. Het zwarte Atletico Madrid pak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het rode pak. Check hieronder de foto's van de nieuwe Atletico Madrid presentatiepakken 2015-2016. Deze pakken worden vanaf deze zomer gedragen door sterren als Torres, Griezmann, Turan, Koke en Jackson Martinez.

Atletico Madrid presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Atletico Madrid presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf nu in volwassen maten voor een prijs van € 119,95 kopen in de online Atletico Madrid shop van Nike. Check daar ook het nieuwe Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016 en het nieuwe N98 jacket. Check bovendien het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten hiernaast.

KOOP HET HIER....en deel hieronder je mening!

Rood -Atletico -Madrid -presentatiepak -2015-2016

Zwart -Atletico -Madrid -presentatiepak -2015-2016