Het nieuwe uitshirt van Arsenal is dit weekend officieel gelanceerd tijdens de tour van de club door de Verenigde Staten. Tijdens de USA tour ter voorbereiding op het seizoen 2016-2017 werd het nieuwe trikot van Arsenal gelanceerd onder het motto: ''We are The Arsenal.'' In dit nieuwe voetbalshirt peelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe shirt werd onder andere gepresenteerd door sterren als Cazorla, Bellerin en Monreal. Het shirt heeft komend jaar een bekende kleur en heeft dan ook een echt retro design!

Arsenal uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Arsenal uitshirt 2016-2017 is overwegend geel met dunne verticale strepen (pinstripes) over het shirt. Verder bevat het shirt een gevouwen kraag met v-hals. De kraag is overwegend grijs (gunmetal grey) met een subtiele gele lijn en de v-hals is geheel grijs.  De mouwen van het nieuwe uitshirt van Arsenal hebben een combinatie van grijs en geel, waarbij vooral de onderkant van de mouwen een opvallend design hebben. Deze bevatten namelijk dunne gele en grijze verticale lijnen. De kleuren van het nieuwe Arsenal uitshirt voor 2016-2017 doen denken aan één van de meest iconische voetbalshirts uit de geschiedenis van de club, de uitshirts van 2005-2006. In dit voetbalshirt verloor Arsenal de Champions League finale in het Stade de France tegen Barcelona. Barcelona won deze wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Eto'o en Belletti. Voor Arsenal scoorde Sol Campbell. Andere sterren uit dit elftal waren Henry, Bergkamp en Van Persie. Het voetbalshirt van destijds was een moderne uitvoering van de traditionele gele uitshirts van de Londenaren. Puma staat met het logo op de rechter borst en de mouwen van het shirt. In 2014 tekenden beide partijen een contract tot 2019. Fly Emirates is vanaf 2006 shirtsponsor van Arsenal en zal dat ook de komende jaren nog blijven. Het logo van Fly Emirates staat op het midden van het shirt en de linker borst bevat het embleem van de Londense club. Verder bevat de achterkant van het nieuwe shirt van The Gunners nog een speciaal detail. Net onder de kraag staat daar namelijk de iconische kanon uit het logo van de club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje met aan de zijkanten een gele strip. Bovendien zijn de logo's van de club en PUMA vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn geheel geel en bevatten aan de bovenkant dunne horizozntale grijze strepen. Op de kousen staan ook het logo van PUMA met de initialen van de Londense club. 

 Check hieronder de foto's van het nieuwe Arsenal uitshirt, waarin sterren als Özil, Xhaka, Sanchez, Giroud, Walcott, Ramsey, Coquelin en Wilshere vanaf nu zullen schitteren. De nieuwe Arsenal tenues zijn uitgerust met het PUMA DRY CELL SYSTEEM, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. Check ook het nieuwe Arsenal thuisshirt 2016-2017.  Of check het nieuwe cup shirt van Arsenal.

Arsenal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Arsenal uitshirt kan je vanaf nu kopen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer EU 80,- en voor KIDS ongeveer 65,-. De authentic spelersversie van het shirt is € 140,-. Uiteraard kan je ze dan ook laten voorzien van de officiële Premier League bedrukking

. Dit is de bedrukking, die de spelers van Arsenal dragen tijdens de Premier League wedstrijden en ook door andere PL clubs gedragen wordt. Wil je andere of goedkopere producten van Arsenal kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending

Koop het voetbalshirt van de club in de officiële ARSENAL SHOP!

of in deze Arsenal STORE 


Arsenal -uitshirt -2016-2017