14 juli 2015

Arsenal uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Arsenal uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Arsenal en kledingsponsor PUMA. Het nieuwe shirt is gelanceerd in Singapore waar Arsenal op trainingskamp is. Onder andere sterspelers als Arteta, Bellerin, Cazorla, Cech, Flamini, Giroud, Özil, Wilshere en Gabriel presenteerden het nieuwe voetbalshirt van The Gunners. In dit voetbalshirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Arsenal is afgelopen als derde geëindigd in de Premier League, waardoor het komend seizoen Champions League speelt. Eerder lekte het design van het nieuwe shirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Emirates Stadion te worden. Puma is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van Arsenal en Fly Emirates is al sinds 2006 hoofdsponsor van Arsenal.

Arsenal uittenue 2015-2016

Het nieuwe Arsenal uitshirt 2015-2016 is overwegend goud en wordt gekenmerkt door de print van ruiten over het voetbalshirt. Eerder zagen we al een soortgelijke print terug in het Arsenal pre match trainingsshirt voor 2015-2016. Verder is het voetbalshirt voorzien van verschillende navy blauwe details. Zo zijn de zijkanten van het shirt voorzien van blauwe panels en zijn de mouwen overwegend donker blauw. De mouwen worden afgesloten door een gouden bies. Verder is het Arsenal uitshirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een blauw v-design. De rechter borst en de mouwen zijn voorzien van het logo van kledingsponsor Puma en de andere borst bevat het logo van Arsenal. Hoofdsponsor Fly Emirates staat in het blauw op het midden van het shirt. Op de achterkant van het shirt staat aan de bovenkant een triangel met de letter A erin. Deze kwamen we eerder al tegen op het nieuwe Arsenal thuisshirt. Het nieuwe Arsenal uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje. De achterkant van dit short bevat aan de onderkant een gouden strip. Verder zijn de logo's van Arsenal en de Duitse kledingsponsor vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn overwegend blauw met drie subtiele gouden lijntjes. Bovendien staat hierop de bijnaam van de club (The Gunners), evenals het Puma logo. Check hieronder de foto's van de Arsenal sterren in het nieuwe uitshirt voor 2015-2016. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Cazorla, Arteta, Özil, Wilshere, Gabriël en nog meer andere sterren!

Officiële bedrukking Arsenal uitshirt 2015-2016

In het seizoen 2015-2016 zullen de Arsenal voetbalshirts voorzien zijn van de officiële Arsenal Premier League bedrukking. De Premier League bedrukking voor het Arsenal uitshirt is navy blauw van kleur en kent een witte omlijning. De onderzijde van deze bedrukking wordt versierd met het logo van de Engelse voetbalbond FA. Ook de namen van de Arsenal spelers worden in het navy blauw met witte omranding gedrukt. Tijdens Europese wedstrijden speelt Arsenal met een andere bedrukking.

Arsenal uitshirt 2015-2016 kopen

Het Arsenal uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Arsenal shop  of in  deze shop . Het shirt kan je voor zowel volwassenen als voor kinderen kopen! De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 75- € 80 en voor kinderen € 65,-. Inclusief officiële Premier League bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op de achterkant van het voetbalshirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Check ook het overzicht met beschikbare Arsenal producten hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening? Deel het hieronder!


Arsenal -uit


Arsenal -uittenue -2015-2016