6 november 2020

Arsenal trainingsshirts 2021

Arsenal draagt vanaf nu een tweetal nieuwe trainingsshirts gepresenteerd. Deze trainingstenues zijn, evenals het blauwe Arsenal trainingspak, onderdeel van de nieuwe collectie, welke bedoeld is om tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden te dragen in de tweede seizoenshelft, dus van januari 2021 tot mei 2021. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en de pré match top alleen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden.

Blauw Arsenal trainingsshirt 2021

Het Arsenal trainingsshirt 2021 heeft de komende periode een helder blauwe tint, welke door adidas ''Glow Blue'' genoemd wordt. De gele en roze tinten van het Arsenal trainingsshirt 2020-2021 zijn in stand gehouden en zijn op dezelfde plekken verwerkt. Op de rechtermouw zijn de drie adidas strepen geel en op de andere mouw roze. Het adidas logo op de rechterborst is ook geel en de badge van de Londenaren op de linkerborst is een combinatie van blauw en roze. Ook het logo van sponsor Emirates Fly Better prijkt in het roze op het midden van het training shirt. In de nek op de achterzijde van het training shirt is het kanon uit het logo van de club van manager Mikel Arteta verwerkt in het geel. Het trainingsshirt heeft verder de kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Dit betekent dat het trainingsshirt een wat hogere, modieuze, ronde hals heeft. Het trainingsshirt kan gecombineerd worden met een navy blauw trainingsbroekje met daarop ook weer roze en gele adidas strepen.

Rood/zwart Arsenal warming-up shirt 2021

Het Arsenal warming-up shirt 2021 zou goed verder kunnen gaan als AC Milan voetbalshirt. Dan moeten het adidas en Arsenal logo wel ingeruild worden voor de logo's van Puma en de Italiaanse club, maar verder heeft het shirt een hoog Milan gehalte. Het Arsenal warming-up shirt is een combinatie van rood en zwart. De all-over print betreft een print geïnspireerd door de jaren '90 voetbalshirts en met wat fantasie kun je de letter A in een gotische stijl ontdekken. Het Arsenal warming-upo shirt bevat verder een ronde, zwarte hals. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst het clubwapen. Sponsor Emirates Fly Better prijkt in het wit op het midden van het warming-up tenue. Alle Arsenal trainingskleding is ook dit seizoen weer uitgerust met de AeroReady technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Arsenal trainingsshirts 2021 bestellen

De nieuwe Arsenal trainingscollectie van adidas kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het warming-up shirt bestel je vanaf € 49,95. Beide training shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Check ook andere Arsenal trainingskleding in deze winkels.

Bestel je Arsenal trainingsshirt direct in deze SHOP! 

of deze webwinkel! 

of deze SHOP!