Arsenal trainingsshirt en warming-up shirt 2020

Arsenal draagt in 2020 een tweetal nieuwe trainingsshirts. Deze shirts zijn deze week door de Londense club en adidas deze week bekend gemaakt. Deze trainingstenues draagt de Londense club alleen in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Medio mei/juni wordt vervolgens weer de nieuwe Arsenal collectie voor 2020-2021 gelanceerd. De club heeft dus twee verschillende trainingsshirts, één van de shirts betreft het warming-up shirt en het andere shirt betreft het reguliere trainingstenue.

Arsenal warming-up shirt 2020

Het warming-up shirt wordt door The Gunners alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden in 2020, dus niet tijdens de trainingen. Dit shirt heeft traditiegetrouw een iets rijker design. Het shirt is paars en wordt gekenmerkt door de zigzag golven over het tenue. Deze strepen zijn, evenals de dunne, horizontale strepen over het tenue zwart. Ook de mouwen van de zogenaamde pré match top zijn uitgerust met zwarte en paarse strepen. Daarnaast bevat het Arsenal warming-up shirt voor 2020 een ronde hals in het paars/zwart. De logo's van Arsenal, adi en sponsor Fly Emirates op de voorkant van het tenue zijn oranje. Op de achterkant is de naam van de club verticaal in het oranje gedrukt.

Arsenal warming-up shirt 2020

Het Arsenal trainingsshirt voor 2020 heeft een wat minder spannend design. Dit trainingsshirt is geïnspireerd door het standaard adidas TIRO 19 template. Het trainingsshirt is geheel wit met rode details. De drie adidas strepen over de schouders en mouwen zijn rood en daarnaast bevat het shirt aan de zijkanten van het trainingsshirt. Deze strepen lopen deels door over de achterkant van het shirt. Dit shirt is voorzien van een V-hals en de logo's van de club, adi en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het inloopshirt van Arsenal. Dit trainingstenue kan gecombineerd worden met het rode trainingsbroekje van Arsenal. Dit short bevat aan de zijkanten witte adidas strepen. Alle Arsenal trainingskleding is dit jaar uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Arsenal trainingspak en presentatiepak voor 2020.

Arsenal trainingskleding 2020 kopen

De nieuwe Arsenal trainingsshirts van adidas kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel deze nieuwe Arsenal trainingstenues direct in deze SHOP 

of deze winkel! 

Arsenal warming-up shirt 2020