Arsenal presentatiepak 2020

Arsenal en adidas hebben deze week het nieuwe presentatiepak voor 2020 gelanceerd. Dit trainingspak wordt door The Gunners gedragen in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Het presentatiepak wordt door Arsenal niet gedragen tijdens trainingen. Dan dragen de Londenaren het nieuwe Arsenal 2020 trainingspak. Het presentatiepak is namelijk het pak dat door de spelers wordt gedragen tijdens het reizen naar de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden. Bovendien wordt het pak gedragen tijdens het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden. Adidas is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van Arsenal en is ook verantwoordelijk voor de productie en het ontwerp van dit pak.

Arsenal presentatiejack en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Arsenal presentatiepak voor 2020 bestaat ook dit jaar weer uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Beide items zijn in stijl van het TIRO19 template. Dit template wordt onder andere gekenmerkt door de v-baan over de borst van de trainingsjacks. Het Arsenal jack is overwegend wit en bevat een rode v-baan over de borst. Deze baan loopt door naar de schouders en een deel van de achterkant van het Arsenal presentatiejack. Een ander kenmerk van het TIRO template is dat de drie strepen van adidas alleen op de mouwen staan en niet op de schouders van het trainingsjack. Ook de strepen zijn rood en hetzelfde geldt voor het logo van Arsenal en Fly Emirates op de borst. Boven het logo van de hoofdsponsor prijkt het logo van The Gunners. Ook een lijn ter hoogte van de hals is rood. Verder bevat het Arsenal trainingsjack voor 2020 twee zakken en is de onderkant uitgerust met een band, waardoor het jack naadloos aansluit op het lichaam.

Het Arsenal presentatiepak voor 2020 wordt compleet gemaakt door dezelfde presentatiebroek als eerder dit seizoen. Deze trainingsbroek is blauw met aan de zijkanten rode adidas strepen, inclusief de v-baan. De presentatiebroek van Arsenal heeft verder dezelfde kenmerken als we gewend zijn van adi. De broek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak valt rondom de kuiten en enkels. Daarnaast is de broek uitgerust met enkelritsen aan de onderkant, waardoor je deze broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen. Met de tailleband aan de bovenkant kan de pasvorm aangepast worden. De pakken zijn door adi ook weer uitgerust met de Climalite technologie, zodat het zowel een ideaal pak is om in te trainen als om casual te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Arsenal presentatiepak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pépé, Özil, Martinelli, Aubameyang, Tierney en andere sterspelers.

Wit Arsenal presentatiepak kopen

Het witte Arsenal presentatiepak voor 2020 kan je vanaf nu bestellen kopen voor kinderen en volwassenen. Het jack is voor kinderen € 69,95 en voor volwassenen € 79,95. De trainingsbroek is € 54,95 voor kinderen € 49,95. Het pak is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwe Arsenal trainingspak direct in deze SHOP of 

deze winkel!