Arsenal trainingspak kinderen 2020-2021

Adidas heeft ook dit seizoen weer een Arsenal trainingspak voor kinderen uitgebracht. Qua design heeft dit pak hetzelfde design als het trainingspak dat de spelers dragen dit seizoen. Dit pak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek en is vanaf nu beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het Arsenal trainingspak kun je namelijk bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.

Gele Arsenal training sweater en trainingsbroek voor kinderen

We hebben het hier over het Arsenal trainingspak waarin de spelers van The Gunners trainen in de voorbereiding op de Premier League, Europese, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2020-2021. Dit pak wordt eind dit jaar weer vervangen door een ander trainingspak, dat alleen in de tweede seizoenshelft van 2020-2021 gedragen wordt. Alle adidas trainingspakken, waaronder ook het nieuwe Ajax trainingspak 2020-2021, hebben een standaard template. Dat is dit jaar het Condivo 20 template. Een kenmerk van het template is dat de drie adidas stripes op de onderkant van de mouwen van de trainingstrui staan, zo ook op de Arsenal training top 2020-2021. De training top is geel (door adidas ''Yellow Tint'' genoemd) met op de onderkant van de rechtermouw roze adidas strepen en op de andere kant van de andere mouw blauw. Deze kleuren komen ook weer terug in alle logo's op de Arsenal training top voor kinderen. Het logo van adidas op de rechterborst is roze en het logo van de club en de hoofdsponsor zijn blauw. Het logo van Fly Emirates betreft het nieuwe ''Emirates Fly Better'' logo. In de nek is verder het kanon uit het logo van de club verwerkt. Andere kenmerken van de Arsenal training top zijn de hoge hals met een rits tot de borst en de duimgaten aan de onderkant van de mouwen.

Bij het Arsenal trainingspak voor kinderen hoort een blauw trainingsbroek. Deze kleur blauw wordt door adi ''Tech Indigo'' genoemd. Ook de trainingsbroek bevat weer roze en gele details. Op de rechterpijp zijn het Arsenal logo en de drie adidas stripes roze en op de linkerpijp zijn het adidas logo en de drie strepen geel. Andere kenmerken van de Arsenal trainingsbroek voor kinderen zijn de tailleband aan de bovenkant, de enkelritsen aan de onderkant, de zakken aan de zijkanten en natuurlijk ook de tapered fit van de trainingsbroek. Voor het eerst zijn de Arsenal trainingspakken dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie, welke perfect is voor ventilatie en afvoer van zweet. Dit maakt het pak perfect om in te sporten of trainen!

De Arsenal KIDS collectie bevat dit jaar ook een zogenaamd presentatie trainingspak. Het presentatiepak wordt niet gedragen tijdens de trainingen, maar alleen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel. Wel heeft dit pak dezelfde kleurencombinatie.

Arsenal trainingspak kinderen bestellen

Het Arsenal kinder trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstanaande winkels. De trainingsbroek en training top kunnen los van elkaar gekocht worden. De training sweater is € 64,95 en de trainingsbroek is € 49,95 voor kinderen. Check in de onderstaande winkels ook andere Arsenal producten!

Bestel het nieuwe Arsenal KIDS trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel

of deze webshop! 

Arsenal training sweater 2020-2021 - kinderen

Arsenal trainingsbroek kinderen 2020-2021