8 december 2017

Puma lanceert nieuw Arsenal trainingspak voor 2018

Arsenal en Puma hebben het nieuwe trainingspak voor 2018 gepresenteerd. Dit betreft het pak die de spelers van ''The Gunners'' dragen tijdens het tweede deel van het seizoen 2017-2018. In het nieuwe pak werken de spelers de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden van januari 2018 tot mei 2018. Medio mei/juni lanceert Puma pas weer een nieuw pak voor Arsenal en dit betreft dan het nieuwe trainingspak voor 2018-2019. Volgend seizoen wordt een spannend jaar voor Arsenal en Puma. Beide partijen gaan namelijk het laatste contractjaar in en het is nog maar de vraag of beide partijen gaan verlengen. Daarover later meer. Check hieronder de details van het nieuwe pak van de club uit Londen.

Blauw Arsenal training top en trainingsbroek 2018

Het nieuwe Arsenal trainingspak bestaat de komende periode ook weer uit een strakke training top en trainingsbroek. De drill top heeft een wat commerciëlere kleur gekregen in vergelijking met het pak dat de club droeg in de voorbereiding op de uitwedstrijden in de eerste seizoenshelft. Toen was het pak overwegend grijs of licht blauw. Het nieuwe trainingspak voor 2018 heeft een heldere kleur blauw. Verder bevat de nieuwe training sweater van Arsenal weinig opvallende accenten. De mouwen hebben een glimmend effect en bevatten bovendien dunne, chevron achtige lijnen. Deze all-over print bevindt zich alleen over de bovenkant van de mouwen. Verder wordt de training top gekenmerkt door de wat hogere kraag. De hals bevat daarnaast een rits, welke geheel in stijl is van de belangrijkste clubkleur van Arsenal, namelijk rood. Deze zip loopt ongeveer tot de borst. Op de borst prijken ook de logo's van de club en Arsenal en op het midden van de top staat sponsor Fly Emirates. De zijkanten van de sweater zijn uitgerust met twee zakken. Kenmerkend aan de Arsenal training top voor 2018 is de strakke pasvorm. Dit komt mede door de raglanmouwen. Deze hebben als kenmerk dat deze strak om de armen vallen en je ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid geven.

Het nieuwe pak van The Gunners wordt compleet gemaakt door een broek in precies dezelfde kleur. Deze broek bevat aan de bovenkant een strakke band. Met deze band kan je de pasvorm perfect aanpassen. De zijkanten van de broek bevatten zakken en daaronder staan de logo's van Puma en de club. Niet alleen de training top van Arsenal heeft een strakke pasvorm. Dit geldt ook voor de trainingsbroek. Deze heeft ook een getailleerde fit. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met subtiele enkelritsjes, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Zowel de broek als de drill top van het nieuwe pak van de Londenaren bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de speciale Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe Arsenal trainingspak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Özil, Lacazette, Alexis, Giroud en andere sterspelers. Dit pak werd door Puma niet alleen met een zip top gelanceerd. De trainingsbroek kan namelijk ook gecombineerd worden met een nieuw, blauw trainingsjack van Arsenal. Vandaag lanceerde Puma overigens ook een geheel nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2018.

Arsenal trainingspak 2018 bestellen

Het nieuwe Arsenal pak voor 2018 kan je per direct bestellen. De training top en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de top is € 65,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 50,-. Wil je andere Arsenal producten bestellen of ben je op zoek naar goedkopere producten, check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Arsenal trainingspak altijd in deze online winkel

of DEZE SHOP!