7 december 2017

Borussia Dortmund trainingspak 2018

Borussia Dortmund en Puma hebben deze week ook een geheel nieuw trainingspak voor 2018 bekend gemaakt. In dit nieuwe pak zien we de spelers van Dortmund alleen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden van de club vanaf januari 2018 tot mei 2018. Dit betekent dat de spelers van het keurkorps van Peter Bosz dit pak dragen in de voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. Het nieuwe pak bestaat opnieuw uit een zip training top en een strakke trainingbroek. In vergelijking met het trainingspak van de periode hiervoor, heeft het een wat flitsender design. Check hieronder de details.

Borussia Dortmund zip training top en trainingsbroek 2018

De training top van het nieuwe pak is geheel in stijl van de clubkleuren van de Duitse Bundesliga club. De training sweater is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de all-over print over de mouwen van de drill top. De mouwen bevatten namelijk een all-over print van zwarte en gele chevrons. Deze driehoeken lopen dwars door elkaar heen. Verder bevat de nieuwe training top van Dortmund ook tijdens de tweede seizoenshelft een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits is geel met een zwarte zipper. De rechter borst bevat het logo van Puma en dit logo komt ook weer terug op de mouwen. De andere borst van de training top bevat de logo's van de club en hoofdsponsor Evonik. Het logo van de kledingsponsor en de hoofdsponsor staan ook in het groot op de achterkant van de sweater. De training top is verder uitgerust met twee zakken en heeft als kenmerk dat deze strak om het lichaam valt. Dit geldt ook voor de mouwen. De mouwen betreffen namelijk zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen.

Het nieuwe Dortmund trainingspak voor 2018 heeft dezelfde trainingsbroek als de club had in de eerste seizoenshelft. Deze trainingsbroek is geheel zwart en heeft ook een getailleerde fit. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsjes, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kan doen. De bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Uiteraard prijken ook de logo's van de club en BVB op de broek en zijn de zijkanten voorzien van zakken. Zowel de training top als de nieuwe trainingsbroek van Dortmund bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

Dit nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Götze, Aubameyang, Schurrle, Reus en alle andere spelers van de club. Check hieronder de informatie waar je het pak kan kopen!

Borussia Dortmund trainingspak bestellen

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijs van de drill top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 49,95. Wil je andere producten van Dortmund bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak van Dortmund in deze WINKEL 

of in DEZE SHOP!