Arsenal trainingsjack 2021-2022

Arsenal en adidas hebben vandaag het nieuwe Arsenal anthem trainingsjack 2021-2022 gelanceerd. Dit betreft het trainingsjack die de selectie van Mikel Arteta draagt bij het betreden van de wedstrijden, vlak voordat de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Emirates Stadium beginnen in 2021-2022. Het Arsenal trainingsjack heeft dit jaar weer een standaard template, namelijk het TIRO 21 template. Dit trainingsjack wordt door de spelers niet gedragen tijdens de trainingen van The Gunners en fungeert ook niet als presentatiejack.

Rood Arsenal anthem trainingsjack 2021-2022

Het Arsenal trainingsjack 2021-2022 straalt pure trots uit en staat voor saamhorigheid, zo valt te lezen op de website van adidas. Het jack is namelijk geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit Noord Londen. Het Arsenal trainingsjack is namelijk rood (door adidas ‘’Scarlet’’ genoemd) en bevat bovendien donkerblauwe details. De rits van het jack is blauw en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen. Deze strepen lopen over de schouders naar de mouwen en ter hoogte van het midden van de mouwen is in de strepen een vervagend effect verwerkt. Verder heeft het jack een semi-hoge hals en is het jack uitgerust met twee zakken met blauwe ritsen aan de zijkanten. De linkerborst bevat een heat transfer van het adidas logo en de andere borst bevat het logo van adidas. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van Arsenal en verzorgt ook weer in 2021-2022 alle trainingskleding en tenues van de club. De stof van het trainingsjack is een combinatie van polyester (67%) en katoen (33%). Dit is een wat zachtere stof dan je waarschijnlijk gewend bent van de andere trainingsjacks. Deze stof voelt wat zachter aan, wat het een ideaal jack maakt om Arsenal mee aan te moedigen of op straat te dragen. Daarentegen is het niet direct een perfect jack om in te trainen, al is dat natuurlijk wel mogelijk. Het polyester van het trainingsjack betreft een gerecycled materiaal. Dit betreft gerecycled plastic afval, afkomstig van de stranden en kustgebieden rondom verschillende oceanen. Zo draag je dus ook wat bij aan het milieu wanneer je dit trainingsjack draagt.

Het Arsenal trainingsjack 2021-2022 is perfect te combineren met de donkerblauwe trainingsbroek van het Arsenal traininingspak 2021-2022. Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit jack, dat onderdeel is van de nieuwe trainingscollectie van The Gunners en welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Saka, Tierney, Lacazette en nog meer spelers.

Arsenal trainingsjack bestellen

Het rode Arsenal anthem trainingsjack 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsjack € 89,95 en voor kinderen  (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 79,95. Check ook andere Arsenal trainingskleding in de onderstaande webshops!

Bestel het nieuwe Arsenal warming-up shirt direct in de adidas SHOP! 

of deze voetbalshop! 

of deze winkel! 

Arsenal anthem trainingsjack 2021-2022

Achterkant Arsenal anthem trainingsjack 2021-2022