23 mei 2016

Arsenal thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Arsenal shirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en Arsenal. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Londen de thuiswedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League gedurende 2016-2017 in het Emirates Stadium. Het nieuwe shirt heeft een speciaal thema. Het nieuwe voetbalshirt shirt van The Gunners bevat details welke verwijzen naar de managers, spelers en mooie momenten in de jaren '90. Deze periode wordt ook wel de ''Transformation Years of Arsenal'' genoemd. In de jaren '90 won de club één keer de Europa Cup II, werd het twee keer kampioen, won het twee keer de FA Cup en één keer de League Cup.

Arsenal thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Arsenal voetbalshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend rood (High Risk Red door Puma genoemd) en wordt gekenmerkt door de donkerdere rode verticale baan over het midden van het voetbalshirt. De mouwen van het shirt zijn geheel wit, evenals een groot deel van de hals. Het nieuwe Arsenal shirt bevat een rechte hals te welke diagonaal naar de schouders loopt. Deze hals is uitgerust met navy blauwe details. Deze details komen ook terug in subtiele lijntjes in de mouwen. Hiermee nemen Puma en de club afscheid van de gouden details op het voetbalshirt. Waar het thuisshirt van 2015-2016 nog gouden details bevat rondom de hals, verschijnen deze niet meer op het thuisshirt van 2016-2017. Het nieuwe shirt is dus wel een ode aan de jaren jaren '90 en daarmee ook aan trainer Arsene Wenger. De Fransman deed in 1996 zijn intrede in Londen en bracht de club nieuwe tactieken, een nieuw trainingsregime, nieuwe buitenlandse spelers en nieuw talent. Tot zover wat nostalgie over het shirt waarin de club de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gaat spelen in het Emirates Stadion. Op de rechter borst staat het logo van  kledingsponsor Puma. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014-2015 verbonden aan The Gunners en zal dit de komende jaren nog blijven. Op het midden van het voetbalshirt staat Fly Emirates, welke ook al sinds 2006 shirtsponsor is en op de linker borst staat het logo van de club. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een speciaal detail. Aan de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt van The Gunners is namelijk de letter A in een klassiek gothisch lettertype verwerkt. Het Arsenal thuistenue 2016-2017 wordt zoals altijd gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode T7 strepen aan de zijkanten. Bovendien staan de logo's van de club en PUMA op de shorts. De kousen van het nieuwe Arsenal tenue zijn overwegend rood en bevatten aan de bovenkant een witte band. Op de sokken staat ook het logo van de kledingsponsor.  Check hieronder de foto's van het nieuwe Arsenal shirt, waarin sterren als Özil, Sanchez, Giroud, Walcott, Ramsey, Coquelin en Wilshere vanaf nu zullen schitteren. De nieuwe Arsenal tenues zijn uitgerust met het PUMA DRY CELL SYSTEEM, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check ook het nieuwe Arsenal uitshirt 2016-2017.

Arsenal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Arsenal voetbalshirt kan je vanaf juni 2016 pas kopen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer EU 80,- en voor KIDS ongeveer 65,-. De authentic spelersversie van het shirt is € 140,-. Uiteraard kan je ze dan ook laten voorzien van de officiële Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking, die de spelers van Arsenal dragen tijdens de Premier League wedstrijden en ook door andere PL clubs gedragen wordt. Wil je andere of goedkopere producten van Arsenal kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending

Koop het voetbalshirt van de club in de officiële ARSENAL SHOP!

of in deze Arsenal STORE 


Arsenal -shirt -2016-2017

Arsenal -shirt -2016-2017 (1)

Arsenal -voetbalshirt -2016-2017

Extra informatie Arsenal authentic voetbalshirt 2016-2017

De nieuwste Arsenal voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA USP Dry systeem. Dit systeem zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties. De authentic Arsenal voetbalshirts zijn uitgerust met nog een extra systeem. Deze zijn  met de nieuwe ACTV Thermo technology. Deze technologie is in elk nieuw PUMA 2016-2017 voetbalshirt verwerkt. Het zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV Thermo technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts van Arsenal vallen erg getailleerd.