Arsenal presentatiepak 2020-2021

De nieuwe Arsenal collectie bevat ook weer en nieuw presentatie trainingspak. Dit is het pak dat door de spelers en technische staf gedragen wordt wanneer de spelers naar de wedstrijden reizen gedurende 2020-2021. Bovendien worden alle items uit de nieuwe trainingscollectie van The Gunners nog gedragen tot het lopende seizoen is afgelopen. Het Arsenal presentatiepak 2020-21 bestaat ook dit seizoen weer uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Arsenal presentatie trainingsjack en presentatiebroek 2020-21

Roze lijkt dit seizoen een populaire kleur te zijn in de trainingspakken. Ook het Juventus trainingspak en het Tottenham Hotspur trainingspak bevatten dit seizoen subtiele roze details. In het nieuwe presentatiepak is deze kleur door adidas ook vrij subtiel verwerkt. De rechtermouw van het Arsenal presentatiejack bevat namelijk aan de onderkant roze adidas strepen. De andere mouw bevat gele strepen. Deze kleuren komen ook weer terug in de logo's op de borst van het Arsenal trainingsjack. De rechterborst bevat het adidas logo in het roze en de andere borst bevat de logo's van de club en sponsor Fly Emirates. Het logo van de hoofdsponsor betreft het nieuwe ''Emirates Fly Better'' logo. Verder is het presentatiejack blauw (door adidas ''Tech Indigo'' genoemd) met een doorlopende rits en twee zakken aan de zijkanten. Het jack bevat verder geribbelde boorden aan de onderkant van de mouwen, zodat het jack naadloos aansluit. Een ander kenmerk van de presentatiejacks is het extra laagje van ripstop. Dit materiaal houdt wind en regen nog beter tegen.

De Arsenal presentatiebroek 2020-21 heeft dezelfde kleuren als het presentatie trainingsjack. Ook de broek is navy blauw met aan de zijkanten de adidas strepen in dezelfde kleuren als het jack.Ook het adidas en Arsenal logo zijn roze en geel. Andere kenmerken van de trainingsbroek zijn de voorzakken, de tailleband aan de bovenkant en de normale fit van de broek. Ook de Arsenal presentatiebroek is uitgerust met een extra laagje ripstop. Het gehel presentatiepak bevat ook dit seizoen weer de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor dit een perfect pak is om is om casual te dragen, maar ook om in te trainen. Dat doen de spelers niet. Hiervoor hebben de club en adidas het Arsenal trainingspak 2020-2021 uitgebracht.

Arsenal presentatiepak bestellen

Het Arsenal presentatiepak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het trainingsjack is € 79,95 en de broek is € 54,95. Totaal is het presentatiepak dus € 134,90 en beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Bestel in de onderstaande winkels ook andere Arsenal trainingskleding!

Bestel je Arsenal presentatie trainingspak direct in deze winkel! 

of in deze SHOP! 

of deze webwinkel! 

Arsenal presentatiepak 2020-2021