Arsenal keepersshirt 2022-2023

Ook de keepers van Arsenal dragen komend seizoen een nieuw keeperstenue. Vandaag lanceerden ''The Gunners'' en kledingsponsor adidas het Arsenal keepersshirt 2022-2023, tegelijkertijd met het Arsenal thuisshirt 2022-2023. Het keeperstenue wordt door Ramsdale, Leno en Okonwo gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2022-2023.

Het adidas Arsenal keepersshirt 2022-2023 heeft het standaard adidas Condivo 22 GK template. Dit template gebruikt adidas ook voor de keepersshirts van de andere profclubs waarvan het kledingsponsor is. Ook de keeperstenues van Real Madrid, Bayern München, Manchester United, Ajax & Feyenoord hebben in 2022-2023 dit template. Het Arsenal keepersshirt is geel en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen. Deze print heeft wat weg van gebroken glas. Het keeperstenue bevat verder een V-hals met aan de achterkant een gele band. De adidas strepen staan in het zwart op de schouders en mouwen en ook een diagonale band op de zijkanten van het Arsenal keepersshirt is zwart. Dit is ook de kleur van alle logo's. Op de rechterborst prijkt het adias logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het keepersshirt: geel/zwart. Op het midden van het keeperstenue prijkt het logo van Emirates Fly Better en de linkermouw is uitgerust met het logo van VISIT RWANDA. Het Arsenal keeperstenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een geel keepersbroekje met zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Het Arsenal keeperstenue is, zoals alle adidas voetbalshirts, uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van het tenue verwerk en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het Arsenal keepershirt 2022-2023 kun je vanaf nu in de onderstaande winkels bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het keeperstenue € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Check ook andere nieuwe Arsenal tenues en trainingskleding. Directe levering!

Bestel het Arsenal keeperstenue in de adidas SHOP! 

of deze SHOP

Arsenal keepersshirt 2022-2023

 

Achterkant Arsenal keepersshirt 2022-2023