23 mei 2018

Arsenal keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van Arsenal is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van 2018-2019 officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Puma. Dit is het shirt dat onder andere door Cech, Ospina, Macey en Iliev wordt gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2018-2019. Dit jaar is het shirt gebaseerd op het nieuwste Puma Goalkeeper template. Dit is hetzelfde template als de keeperstenues van bijvoorbeeld Italië en Borussia Dortmund hebben. Meer weten over het nieuwe keeperstenue van ''The Gunners''? Check hieronder alle details!

Zwart en paars Arsenal keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van Arsenal is een combinatie van bordeaux rood en zwart. De bovenkant van het shirt is bordeaux rood met een melange achtige print van zwarte strepen. Ook de mouwen van het shirt hebben dit design. Daaronder wordt het shirt gekenmerkt door de banen in de vorm van een (omgekeerde) Z. Deze banen ook weer zwart/bordeaux rood en hebben hetzelfde design al het keepersshirt van Italië. Het keeperstenue van Arsenal bevat dit jaar een ronde hals en de logo's van Puma en Fly Emirates op de borst zijn geel. De linker borst bevat het Arsenal logo en de achterkant van het shirt is vrijwel geheel zwart. Het keeperstenue van Arsenal wordt dit jaar gecompleteerd door een zwart broekje. De kousen zijn ook donker en bevatten aan de bovenkant een bordeaux rode streep. Op beide items staan uitingen van de club en de Duitse kledingsponsor.

Naast het bordeaux rode/zwarte keepersshirt hebben Arsenal en Puma ook een paars keeperstenue uitgebracht. Het paarse shirt wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden van de Premier League club. Beide tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog een foto van het nieuwe keeper shirt of check het nieuwste thuisshirt van Arsenal.

Arsenal keepersshirt bestellen

Het nieuwe keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 74,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Wil je andere producten van de Engelse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Arsenal keepersshirt in DEZE WINKEL