16 juni 2015

Arsenal keepersshirt 2015-2016

En ook het nieuwe Arsenal keepersshirt 2015-2016 is vandaag gepresenteerd door Arsenal en kledingsponsor PUMA. Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van de nieuwe thuisshirts van Arsenal voor 2015-2016. Arsenal heeft zowel een nieuw keepersshirt voor de thuiswedstrijden gelanceerd als een keepersshirt voor de uitwedstrijden. De keepersshirt zullen door sterren als Ospina, Szczesny en Martinez gedragen worden in de Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup wedstrijden in het Emirates Stadion of op vreemde bodem.

Grijze Arsenal keepersshirt 2015-2016

Het nieuwe Arsenal keepersshirt 2015-2016 voor thuiswedstrijden is gebaseerd op het nieuwe keepersshirt template van PUMA. Dit keepersshirt is voerwegend antraciet grijs en wordt gekenmerkt door de twee gouden banen over de borst. Verder is het shirt voorziern van een ronde hals en lopen er over de mouwen een lichter grijze strip. Het logo van PUMA staat zowel op de mouwen als op de rechter borst en het Arsenal logo prijkt op de andere borst. Hoofdsponsor Fly Emirates, sinds 2004 verbonden aan Arsenal versiert het midden van het shirt. Ook aan de onderkant van de achterkant van het keepersshirt komen de gouden banen terug. Deze worden afgekaderd door een driehoekig vlak. Aan de bovenkant van de achterkant van het keepersshirt van Arsenal bevindt zich een triangel met daarin de letter A, wat verwijst naar de club Arsenal FC. Deze staat bovendien op het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016.

Blauwe Arsenal keepersshirts 2015-2016

Naast het grijze Arsenal keepersshirt hebben The Gunners en PUMA ook een ander keepersshirt gelanceerd, welke vooral in de uitwedstrijden van de club gedragen wordt. Dit keepersshirt is geheel turquoise en is gebaseerd op hetzelfde template als het andere keepersshirt. Dit keepersshirt bevat horizontale turqoise banen over het shirt en over de borst twee zwarte banen. Over de mouwen loopt een gouden strip en de logo's van Arsenal, PUMA en Fly Emirates staan op dezelfde plek als op het keepersshirt. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant ook weer twee zwarte banen, welke afgekaderd zijn in een driehoek.

Arsenal keepersshirt 2015-2016 kopen

Check hieronder de foto's van de nieuwe Arsenal keepersshirts 2015-2016. Beide keepersshirts kan je vanaf nu kopen in de online Arsenal shop. Daar kan je ook het Arsenal shirt laten voorzien van de officiële bedrukking van de keepers of een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking die alle sterspelers van de club ook dragen. Wil je liever andere Arsenal producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder.

Deel hieronder je mening!

Arsenal -keepersshirt -2015-2016

Arsenal -keepersshirt -2015-2016-blauw