23 oktober 2020

Arsenal Humanrace Pharrel Williams voetbalshirt

Het Arsenal Humanrace adidas voetbalshirt is vandaag door adidas, Humanrace en Arsenal gelanceerd. Dit special edition voetbalshirt, ontworpen door Pharreal Williams, wordt door The Gunners de komende periode gebruikt als warming-up shirt in de voorbereiding op de wedstrijden in de Premier League en in Europa. Het voetbalshirt is onderdeel van de speciale collectie adidas Humanrace voetbalshirts, die onder andere ontworpen zijn door Pharrel Williams. Deze collectie is geïnspireerd door een historisch en legendarisch voetbalshirt uit de historie van de club. Het Arsenal Humanrace voetbalshirt is een eerbetoon aan het voetbalshirt van 1991-1993, het zogenaamde Bruised Banana voetbalshirt.

Arsenal Bruised Banana Humanrace voetbalshirt

Het Bruised Banana voetbalshirt werd vorig jaar ook al door adidas opnieuw gelanceerd. Sinds 2019-2020 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van The Gunners en de remake van het uitshirt van 1991-1993 was vorig jaar één van de eerste items van de nieuwe Arsenal collectie. Het merk was bovendien in de periode 1986-1994 verbonden aan de Londenaren. Het uitshirt van 1991-1993 is één van de meeste bekende Arsenal voetbalshirts uit de historie van de club. Dat komt niet doordat Arsenal met sterren als Winterburn, Adams, Bould, Merson, Wright en Dickov zowel de FA Cup als de League won in 1993, maar met name doordat het tenue een opvallend design had. Het tenue werd gekenmerkt door de navy blauwe en gele zigzagbanen, waardoor het in de Engelse media ook wel het ''Bruised Banana'' voetbalshirt genoemd werd. Pharrel Williams heeft met zijn Creative team van Humanrace een eigen draai aan het design van het Bruised Banana voetbalshirt gegeven. Het Humanrace voetbalshirt van The Gunners bevat ook de zigzagbanen. Deze banen zijn middels een geschilderd effect op het tenue verwerkt en lopen dwars door elkaar heen. Bovendien hebben de banen een ''bloeddruipend'' effect! Ook de logo's op het voetbalshirt hebben het painted effect. De rechterborst bevat de adidas trefoil (het huidige Originals logo), waarin een fading effect is verwerkt. De andere borst bevat het oude clublogo van de Londenaren. Dit betreft het logo dat Arsenal had in de periode 1949-1994. Ook bij dit logo lijkt het erop alsof deze op het shirt geschilderd is. Verder bevat het voetbalshirt een gele V-hals met een blauwe rn rode baan. Dit zijn ook de kleuren van de adidas strepen op de schouders. Het logo van Humanrace prijkt op het midden van het voetbalshirt. Het tenue wordt compelet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met een camouflage achtige print met daarop de logo's van de club en adidas. De kousen zijn geel met blauwe adidas strepen en over de gehele lengte in het rood het Humanrace logo.

Arsenal Humanrace trainingspak

De collectie bevat bovendien een speciaal adidas Humanrace Arsenal trainingspak. Dit pak bestaat uit een longsleeve trainingsshirt en een trainingsbroek. Deze hebben het standaard adidas design. De adidas Humanrace training top is navy blauw met gele adidas strepen en een geel adidas logo op de rechterborst. De Arsenal badge op de linkerborst is een combinatie van navy en geel en op het midden van de top prijkt de iconische Humanrace driehoek. De trainingstrui heeft ook nog een speciaal painted effect. De adidas strepen lopen deels door en hebben een fading effect ter hoogte van het midden van de mouwen. De Arsenal Humanrace training sweater bevat verder duimgaten aan de onderkant van de mouwen en heeft een hoge hals met een rits. De trainingsbroek van dit pak heeft dezelfde kleurencombinatie. Zowel het voetbalshirt als het trainingspak is gemaakt van een speciaal Primegreen polyester, een collectie gerecyclede high-performance materialen zonder nieuw polyester. Check hieronder de nieuwe Arsenal X Humanrace collectie, welke we komende maanden zien zijn tijdens de warming-up van de club.

Arsenal Humanrace collectie bestellen

Het Arsenal X Humanrace adidas voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Het trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De training top is € 89,95 en de broek € 59,95. Directe levering!

Bestel je Arsenal Humanrace voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Arsenal Humanrace voetbalshirt

Arsenal Humanrace tenue