Arsenal adidas Europa trainingsshirt 2019-2020 uitgelekt

De eerste foto van het Arsenal Europa trainingsshirt van adidas is vandaag uitgelekt. Dit betreft het trainingsshirt dat door ''The Gunners'' gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League of Europa League. Welk toernooi het wordt, is nog niet bekend. Op het moment van schrijven verdedigt Arsenal de vierde plaats, wat een ticket voor het miljardenbal betekent. Vanaf het 2019-2020 is adidas kledingsponsor van Arsenal en verzorgt het dus ook de trainingkleding van de Londenaren. Benieuwd naar de eerste details van het Europese trainingsshirt? Check het hier!

Blauw/geel Arsenal training shirt 2019-2020 adidas

Het Arsenal Europa trainingsshirt is navy blauw met gele details en bevat een V-hals. De drie adidas strepen bevinden zich komend seizoen alleen op de mouwen van het Arsenal trainingsshirt en dit betekent dat de schouders dus gevrijwaard zijn van de strepen. De stripes zijn geel. Ook de logo's van Arsenal en adidas op de borst hebben deze kleur. Het Duitse sportmerk vervangt vanaf komend seizoen Puma als kledingsponsor. Beide partijen tekenden een deal voor de duur van vijf seizoenen, waardoor adidas in ieder geval tot de zomer van 2024 verantwoordelijk is voor de productie en de designs van de Arsenal tenues en trainingskleding. Puma was sinds 2014 kledingsponsor van het keurkorps van manager Unai Emery. Het logo van sponsor Fly Emirates prijkt in het geel op de borst. De vliegmaatschappij en de Engelse club werken sinds 2006 met elkaar samen en hebben, als het om shirtsponsoring gaat, nog een contract tot 2024. Verder heet het shirt qua template het standaard design. Waarschijnlijk wordt het Europa trainingstenue van Arsenal compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleur.

Uiteraard zijn de trainingsshirts ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. De Europa collectie van de adidas clubs wordt meestal medio augustus officieel gelanceerd. Dan weten we meer! Check ook een ander Arsenal trainingsshirt van adidas! 

Arsenal trainingsshirt bestellen

Het navy/gele Arsenal adidas trainingsshirt voor 2019-2020 kun je dus ook pas vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen is het shirt € 39,95. In deze webwinkels kun je ook andere Arsenal producten kopen! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Arsenal trainingskleding altijd in deze SHOP

of deze winkel!