Arsenal adidas trainingsshirt 2019-2020

Adidas en Arsenal hebben na het nieuwe thuisshirt en trainingspak ook het trainingsshirt voor 2019-2020 uitgebracht. Dit trainingsshirt wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-2020. Het is voor het eerst sinds 1994 dat adidas weer een trainingsshirt van Arsenal produceert. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Londenaren. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van vijf seizoenen. Adi presenteerde twee verschillende trainingsshirts. Het ene shirt wordt door de staf gedragen en het andere door de spelers.

Rood en Navy blauw Arsenal training shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het nieuwe adidas TIRO template. Het Tiro template van adidas heeft dit jaar een vrij simpele look met weinig franje. Het kenmerk van dit template zijn twee diagonale lijnen aan de onderkant van het shirt. Deze zijn ook aanwezig op het nieuwste trainingsshirt van Arsenal. Deze zijn navy blauw en dit geldt ook voor de drie adidas strepen op de schouders en mouwen. Ook het logo van adidas op de rechter borst is navy. Het nieuwe trainingsshirt dat door de spelers gedragen wordt, is verder geheel rood. Fly Emirates versiert in het wit het midden van het shirt. De vliegmaatschappij is sinds 2006 hoofdsponsor van The Gunners en vorig jaar werd dit contract tot 2023-2024 verlengd. Daarnaast is Fly Emirates naamgever van het stadion van de Londenaren en dit is nog zeker tot 2028 het geval. Op de borst prijken de logo's van Arsenal en de club. De TIRO trainingsshirts bevatten overigens ook een v-hals. De staf van Arsenal draagt een trainingsshirt in dezelfde kleuren. Dit shirt is echter overwegend donker blauw met rode details. Beide tenues worden compleet gemaakt door een navy blauw trainingsbroekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. 

De nieuwe Arsenal trainingsshirts zijn door adidas uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen trainen in de nieuwe tenues. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsshirt en trainingsbroekje van The Gunners. 

Arsenal trainingsshirt en trainingsbroekje bestellen

Het Arsenal trainingsshirt van adidas kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 44,95 en voor kinderen is het shirt € 39,95. De shirts zijn beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176,  XS, S, M, L, XL en XXL. De broekjes bestel je vanaf € 34,95! Directe levering! 

Bestel het nieuwe Arsenal trainingsshirt en broekje direct in deze SHOP of 

deze winkel!