31 juli 2016

Arsenal 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Arsenal 3e shirt voor 2016-2017 is dit weekend officieel gelanceerd tijdens de USA trip van de club ter voorbereiding op het komende seizoen. Het nieuwe shirt werd door sterren als Bellerin, Cazorla en Monreal gepresenteerd onder het motto: ''We are The Arsenal.'' In dit nieuwe shirt spelen The Gunners de uitwedstrijden in de Champions League, FA Cup en League Cup gedurende 2016-2017. Dit shirt wordt om deze reden ook wel het zogenaamde ''Cup'' shirt genoemd. Dit shirt bevat in vergelijk met vorig jaar een geheel nieuw design met een opvallende kleur. We bespreken het design hieronder.

Blauw/fel gele Arsenal 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Arsenal 3e shirt is komend seizoen geïnspireerd door de constante drive om naar de toekomst te kijken. Om deze reden heeft het nieuwe cup shirt van de Londense club een futuristische uitstraling. Het nieuwe shirt voor 2016-2017 is overwegend navy blauw (peacot) met fel gele (door PUMA safety yellow genoemd) accenten. Deze accenten komen terug in de brede band over de schouders en mouwen. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen uitgerust met een brede band in deze kleur. Deze kleuren komen ook terug in de logo's van PUMA, Arsenal en Fly Emirates op de voorkant van het shirt. Het logo van kledingsponsor PUMA staat in het fel geel op de rechter borst. De Duitse kledingsponsor is sinds het seizoen 2014-2015 aan de Londense club, die haar thuiswedstrijden speelt in Emirates Stadion, verbonden. De logo's van het Duitse sportmerk staan ook op de schouders en mouwen. De andere borst bevat het logo van de club in een combinatie van fel geel en navy blauw. Op het midden van het nieuwe Arsenal voetbalshirt prijkt het logo van kledingsponsor Fly Emirates. Deze vliegmaatschappij is sinds 2006 hoofd- en shirtsponsor van de club. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals of crew neck. Het nieuwe Arsenal 3e tenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met fel gele details. Zo is de strip aan de zijkanten van het short fel geel, evenals de logo's van de club en PUMA. De kousen van het nieuwe tenue zijn fel geel met aan de bovenkant een dunne blauwe lijn. Op de kousen staat ook de PUMA cat en de naam van de club: ARSENAL. 

Check hieronder de foto's van het nieuwe 3e shirt of Cup shirt, waarin sterren als Özil, Xhaka, Ramsey, Elneny, Giroud en Alexis Sanchez komend seizoen zullen schitteren. Deze nieuwe tenues zijn voorzien van het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2016-2017. Of check het nieuwe Arsenal uitshirt. 

Arsenal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Arsenal 3e voetbalshirt kan je vanaf nu kopen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer EU 80,- en voor KIDS ongeveer 65,-. Uiteraard kan je ze dan ook laten voorzien van de officiële Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking, die de spelers van Arsenal dragen tijdens de Premier League wedstrijden en ook door andere PL clubs gedragen wordt. Wil je andere of goedkopere producten van Arsenal kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk deze prijzen. Directe levering en gratis verzending

Koop het Arsenal cup shirt in de Arsenal shop van Subside Sports!

of in deze Arsenal STORE 


Arsenal -3e -shirt -2016-2017

Arsenal -3e -tenue -2016-2017
Arsenal -uitshirt -2016-2017