13 augustus 2015

Arsenal Cup shirt 2105-2016

Het nieuwe Arsenal Cup shirt of 3e voetbalshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door PUMA en de club uit Londen. In dit voetbalshirt speelt Arsenal de uitwedstrijden in de verschillende Cups. Arsenal speelt dit seizoen zowel in de FA Cup als de League Cup en de Champions League in het Cup shirt. De uitwedstrijden in de Premier League worden in het gouden shirt gespeeld. Eerder lekte het design van het nieuwe Arsenal Cup shirt al uit. Dit bleekt ook daadwerkelijk het nieuwe design van het nieuwe Arsenal voetbalshirt te worden. Puma, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor is van de club die vorig seizoen als derde eindigde in de Premier League, is verantwoordelijk voor het design van het nieuwste Arsenal voetbalshirt.

Arsenal Cup tenue 2015-2016

Het nieuwe Arsenal Cup shirt voor 2015-2016 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de drie diagonale banen over het shirt. De grootste diagonale baan loopt van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirtt. Deze baan is aan de bovenkant donker blauw en aan de onderkant licht blauw. Een andere diagonale baan loopt vanaf de rechter zijkant van het shirt naar de onderkant. Deze baan is wit. De linkerkant van het shirt bevat ook een diagonale baan, welke goud is. Verder is het nieuwe Arsenal voetbalshirt uitgerust met een kleine v-hals en zijn er ook andere gouden details op het shirt te bemerken. Het logo van kledingsponsor Puma op de rechter borst en de mouwen is goud en ook het embleem van The Gunners op de linker borst is goud. De mouwen worden afgesloten door een licht blauwe bies. Verder bevat het shirt aan de achterkant, net onder de kraag, het zogenaamde A logo. Deze zagen we eerder al terug op het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 en het nieuwe Arsenal uitshirt voor 2015-2016. Dit logo symboliseert de band die de fans van Arsenal met de club hebben. Het nieuwe Arsenal 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met licht blauwe details. De shorts bevatten bovendien gouden logo's van Arsenal en de Duitse kledingsponsor. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook overwegend zwart met subtiele dunne gouden lijnen en het logo van Puma in het goud. Check hieronder de foto's van het nieuwe Arsenal Cup shirt en tenue voor 2015-2016. Hierin schitteren sterren als Özil, Wilshere, Alexis, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud en nog meer sterspelers gedurende het seizoen 2015-2016.

Arsenal 3e voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Arsenal Cup shirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen in de online Arsenal shop van Subside Sports. De prijs van het Arsenal voetbalshirt voor volwassenen is € 71,95 en voor kinderen € 64,95. Laat daar ook je Arsenal shirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, waar Arsenal ook mee in de Champions League speelt. Check bovendien de beschikbare Arsenal producten in het overzicht hiernaast. Directe levering!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Arsenal -Cup -Shirt

Arsenal -3e -shirt -2015-2016-officieel