Amiens voetbalshirts 2019-2020

PUMA en de Franse club Amiens hebben deze week de nieuwe tenues voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Amiens de wedstrijden in de Franse competitie en de beker gedurende 2019-20. Amiens eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Franse competitie en speelt daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau.

Amiens thuisshirt 2019-2020

De nieuwe Amiens voetbalshirts voor 2019-2020 hebben hetzelfde template als de Egypte voetbalshirts van Puma. Het thuisshirt van Amiens is wit met een patroon van diagonale, zilveren golven over het tenue. Het voetbalshirt betreft een standaard template van Puma, namelijk het Puma Cup teamwear template. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals. Het logo van Puma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. Op het midden van de borst staat het logo van de club en op het midden van de tenues staat sponsor INTERSPORT. Het thuistenue van Amiens wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Amiens uitshirt 2019-2020

Het Amiens uittenue is geheel zwart en bevat hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is een combinatie van zwart en grijs. Ook dit tenue bevat een ronde hals en de logo's van de club, INTERSPORT En Puma staan in het wit of zwart/wit op de tenues. Het uittenue van de Franse club wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Ook deze tenues zijn door Puma natuurlijk weer uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Amiens voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ghoddos, Zungu, Konaté, Gouano, Mendoza en andere spelers.

De nieuwe Amiens tenues voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club. Ben je op zoek naar andere tenues voor dit seizoen? Check het dan in deze winkel! 

Gerelateerd nieuws