Amiens 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Nadat in augustus het thuis- en uitshirt van Amiens voor het seizoen 2018-2019 werden gelanceerd, heeft Puma deze week het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Franse club gelanceerd. Amiens speelt haar thuiswedstrijden in het Stade de la Licorne. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 12.000 supporters. Het is het eerste seizoen van Amiens op het hoogste niveau in Frankrijk. Op dit moment staat Amiens op een 17e plaats in de Franse competitie. Vele successen heeft de Franse club nog niet mee mogen maken, toch haalde Amiens SC in 2001 de finale van de Coupe de France. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Amiens? Check de details hier!

Amiens 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het derde wedstrijdshirt van Amiens is de Duitse kledingsponsor Puma. Het shirt is blauw met witte details. De blauwe kleur is voor de trouwe fans van Amiens niet nieuw. Want voor de jaren 1990 speelde de club vaak in een blauw tricot. Ook is blauw een ode aan de stad Amiens. De historische kleuren van deze stad zijn namelijk blauw en rood. De fans van Amiens waren teleurgesteld over het thuis- en uitshirt van Puma, daarom wilde het Duitse sportmerk haar naam redden door een gaaf derde shirt te ontwerpen. Aan de onderkant van het shirt is een schitterende print van klimop bladeren te zien. Over de mouwen van het shirt loopt een subtiele witte lijn. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Puma. Deze is wit van kleur. Ook het clubwapen van Amiens SC is wit. Op het shirt zijn ook vele sponsoruitingen te zien. Hoofdsponsor Intersport staat op het midden van het shirt.

Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Net zoals bij alle tenues van Puma, wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Sterspelers die dit shirt gaan dragen zijn: Dibassy, Krafth, Blin, Ganso, Otero en Konaté.

Amiens voetbalshirt kopen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Amiens is op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Franse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van de Ligue 1 voetbalclubs check dan DEZE WEBSHOP.

Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!