América de Cali voetbalshirts 2022

De Colombiaanse voetbalclub América de Cali heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe América de Cali voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''Los Diablos Rojos'' de Colombiaanse Categoría Primera A en bekerwedstrijden in 2022. De club van trainer Ricardo Pérez speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Pascual Guerrero in Cali.

América de Cali thuisshirt 2022

Het América de Cali thuisshirt 2022 heeft een retro design. Het voetbalshirts wordt gekenmerkt door de verticale banen. Deze banen hebben twee verschillende tinten rood. Verder is het tenue uitgerust met een rechte hals met en gevouwen kraag in het rood. Onder de rechte hals bevindt zich ook een rode driehoek. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo in het wit en de andere borst bevat de badge van de club. De achterkant van het voetbalshirt bevat nog een detail. Hier prijkt de tekst: ''EL LEGADO DE OCHOA, 1929-∞” verwijzend naar voormalig speler en manager Gabriel Ocho Uribe, die in 2020 overleed en diens filosofie nog steeds in de club voortleeft. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rode kousen.

América de Cali uitshirt 2022

Het América de Cali uitshirt 2022 heeft ook verticale banen, maar dan in het lichtblauw en wit. Daarnaast komt de belangrijkste clubkleur (rood) ook nog terug in het tenue. De open hals is rood en hetzelfde geldt voor de band net onder het midden van de mouwen. Ook het logo van Umbro op de rechterborst is rood. In de nek op de achterzijde van het América de Cali uittenue prijkt een badge met daarin een silhouet van de Colombia en de naam van de club: Ámerica FC. Het voetbalbroekje van dit tenue is wit en de kousen zijn wit met rode details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe América de Cali voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pino, Gustavo Torres, Quinonez, Marlon Torres, Angulo en nog meer spelers. De nieuwe América de Cali voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Colombiaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Colombiaanse clubs? Check het dan in deze fanshop! 

America de Cali thuisshirt 2022

América de Cali thuistenue 2022

America de Cali uitshirt 2022

Detail America de Cali voetbalshirts 2022