América de Cali voetbalshirts 2021

De Colombiaanse voetbalclub América de Cali en Umbro hebben de América Cali voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd vandaag. In deze nieuwe tenues speelt de  Colombiaanse club de wedstrijden in de Colombiaanse Categoria Primera A  en beker gedurende 2021. América de Cali speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Pascual Guerrero. De club en het Engelse sportmerk presenteerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt, welke beiden hetzelfde template hebben.

América de Cali thuisshirt 2021

Het América de Cali thuisshirt 2021 is geheel rood en bevat een all-over print van dunne golven over de body van het voetbalshirt. Verder is het tenue uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. Het diagonale gedeelte is wit en het rechte gedeelte is rood en bevat daaronder een driehoek. De band aan de onderkant van de mouwen is ook wit. De mouwen van het América de Cali thuisshirt zijn ook rood en hebben een print van de duivel uit het clublogo. Op de rechterborst van het thuistenue prijkt het logo van Umbro en de andere borst bevat de badge van de club. De zijkanten van het voetbalshirt zijn voorzien van een zwart/witte taping. In de hals op de achterkant van de tenue prijkt de tekst: “América – Pasión de un pueblo.” Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rode kousen.

América de Cali uitshirt 2021

Het América de Cali uitshirt 2021 is dit jaar geheel wit en bevat een rode hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. De mouwen van het uitshirt bevatten ook de all-over print van de duivel uit het clublogo. De logo’s van Umbro en de club op de borst zijn rood/wit en ook de achterkant van dit tenue is versierd met de leus van de voetbalclub. Het uittenue van América de Cali wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe América de Cali voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vergara, Murillo, Quinones, Rodriguez, Carrascal, Cabrera en andere spelers. De nieuwe América de Cali voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Colombiaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Colombiaanse clubs? Check het dan in deze fanshop! 

America de Cali thuisshirt 2021