Almere City voetbalshirts 2020-2021

Almere City en de nieuwe kledingsponsor CRAFT hebben afgelopen week ook de nieuwe Almere City FC voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club van trainer Ole Tobiasen de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2020-2021. De club eindigde vorig seizoen op een negende plaats en speelt haar thuiswedstrijden in het Yanmar Stadion.

Almere City thuisshirt 2020-2021

Vanaf dit seizoen is Craft Sportswear de nieuwe kledingsponsor van de Eerstedivisionist. Beide partijen tekenden een contract voor de duur van drie seizoenen, waardoor het Scandinavische sportmerk in ieder geval tot de zomer van 2023 de tenues van Almere City verzorgt. Craft volgt Inaria op als kledingsponsor van de in 2001 opgerichte club. Het Almere City thuisshirt 2020-2021 is rood en bevat een print van blokken.  Deze blokken vormen samen de vogel uit het logo van Almere City. Verder bevat het Almere City voetbalshirt dit seizoen een moderne polokraag met drie witte knopen. De band aan de onderkant van de mouwen is een donkerdere tint rood dan het overige gedeelte van het tenue. De rechterborst van het tenue is voorzien van het logo van CRAFT en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. Op de linkerborst prijkt de clubbadge van Almere City en SENS Online Solutions staat op het midden van de tenues van Almere City. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale witte lijn. Ook de voetbalbroekjes van het Almere City thuistenue zijn rood.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Almere City tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Receveur, Koolwijk, Harrison, Verheydt, Balker, Mirani en nog meer spelers. De nieuwe Almere City voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van Almere City. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel!

Almere City thuisshirt 2020-2021