Almere City thuisshirt 2019-2020

Almere City en de nieuwe kledingsponsor INARIA hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt afgelopen weekend. In dit nieuwe shirt speelt Almere City de thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker gedurende 2019-20. Thuishaven van de club uit Flevoland is het Yanmar Stadion in Almere. Vanaf dit seizoen is het Canadese merk Inaria kledingsponsor van Almere City. Het merk, dat onderdeel is van het bedrijf Preau Sports, volgt adidas op. Inaria en Almere City tekenden een contract voor twee seizoenen. 

Almere City thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Almere City thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood en bevat een watermerk van de vogel uit het logo van de club over het shirt. Deze vogel betreft de zogenaamde kiekendief. De print van de kiekendief is verdeeld in dunne, verticale rode strepen. Het voetbalshirt is bovendien uitgerust met een polo kraag met twee knopen. De kraag is overwegend wit. Hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van het Canadese sportmerk staat op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van Almere City. De deal met Almere City is overigens de eerste deal van het sportmerk met een Europese voetbalclub. S&S ONLINE is hoofdsponsor van de club van trainer Robert Molenaar en staat op het midden van de shirts. In de nek aan de achterkant van het tenue prijkt de leus van de Nederlandse club: ''JONG – EIGENWIJS – AMBITIEUS.'' De achterkant van het thuistenue van Almere City bevat bovendien het logo van sponsor KROONENBERG GROEP. Het thuistenue van Almere City wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Almere City tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Receveur, Mirani, Efmorfidis, Hammouti, Kip en andere sterspelers. Het Almere City tenue van Inari kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van Almere City. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel!