13 november 2020

Ajax ZNE Champions League jack 2020-2021

Ajax en adidas hebben inmiddels ook het Ajax ZNE Champions League jack 2020-2021 gelanceerd. Dit betreft het jack dat de club uit Amsterdam draagt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. In dit vest zien we de spelers van Ajax dus in ieder geval voorafgaande aan de wedstrijden in de poulefase van het toernooi. Hierin neemt de club van Erik ten Hag het op tegen Liverpool, Atalanta Bergamo en FC Midtjylland. Het jack wordt dus ook gedragen wanneer de Champions League hymne wordt afgespeeld.

Het adidas Ajax Champions League vest 2020-2021

Het Ajax ZNE anthem trainingsjack is onderdeel van de collectie rondom het Ajax 3e shirt 2020-2021. Het 3e shirt wordt door de Amsterdammers vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en is één van de meest populaire voetbalshirts uit de geschiedenis van de hoofdstedelingen, zo gaf ook commercieel directeur Menno Geelen aan in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International: ''Het derde shirt is voor een groot deel aan Edwin van der Sar te danken. Hij heeft bepaalde details laten aanbrengen en dat al anderhalf jaar geleden. Rondom het derde shirt was in de afgelopen zomer veel te doen. Het voetbalshirt was snel uitverkocht, waarna van der Sar via het hoogste niveau bij adidas nog een extra oplage kon leveren. Dat waren groteske aantallen en ook die waren binnen acht uur uitverkocht. Ik denk dat het derde shirt in een dag evenveel verkocht is als mening topclub bij elkaar in één jaar verkoopt. Bij adidas zeiden ze ook al dat het waanzin was.''

Het ZNE jack van de Amsterdammers heeft dezelfde kleur als het 3e shirt. Het vest is geheel zwart en bevat alle kenmerken van het adidas ZNE template. Het jack is uitgerust met een hoge hals met capuchon. Verder bevat het vest een doorlopende rits . Een ander kenmerk is de horizontale band ter hoogte van de linkerborst. Op het Ajax vest is deze band zwart, evenals het logo van adidas daarboven. De logo's van de club en ZIGGO op de linkerborst zijn goud. Het vest is daarnaast uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Kenmerkend aan de ZNE vesten is ook het materiaal. De jacks zijn namelijk gemaakt van een combinatie van katoen (60%) en polyester (40%). Het jack is daarnaast onderdeel van de PrimeGreen collectie van adidas. PrimeGreen adidas producten zijn producten gemaakt van gerecyclede componenten, die super duurzaam zijn. Deze producten bestaan namelijk voor minstens 40% uit hergebruikte stoffen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AJAX ZNE jacks, welke overigens alleen in de voorbereiding op de Europese wedstrijden gedragen worden. Deze jacks worden vanaf nu gedragen door spelers als Tadic, Onana, Antony, Kudus, Blind, Klaassen, Tagliafico, Promes, Schuurs, Gravenberch en nog meer spelers.

Ajax Champions League vest bestellen

Het Ajax ZNE Champions League vest van adidas kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het jack is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van 89,95. Check in deze winkels ook andere Ajax producten. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd deze SHOP 

of deze winkel! 

Ajax ZNE vest Champions League 2020-2021