1 december 2014

Ajax ZIGGO voetbalshirts 2015

Nadat Ajax en Ziggo bekend hebben gemaakt dat Ziggo vanaf 1 januari 2015 de nieuwe hoofdsponsor wordt van de Amsterdammers, is er ook een nieuw shirt gepresenteerd, waarin Ajax vanaf 1 januari 2015 zal spelen. De Ajax voetbalshirts met het logo van Ziggo zijn vanaf 1 december 2014 exclusief te koop in de online fanshop van Ajax. Zowel het thuisshirt als uitshirt van Ajax zal er hetzelfde uitzien als de voetbalshirts, waarin Ajax gedurende het seizoen 2014-2015 speelt, alleen wordt het logo van Aegon op het thuisshirt en Fonds Gehandicaptensport op het uitshirt vervangen door het logo van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo. Ziggo zal in ieder geval tot 30 juni 2019 op de voetbalshirts van Ajax komen te staan. Uiteraard zal Ajax in juli weer geheel nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 presenteren, waarop het logo van Ziggo komt te staan. In onderstaand artikel zoomen we nog even in op de Ajax voetbalshirts waarin Ajax vanaf 1 januari 2015 speelt.

Het thuisshirt van Ajax wordt gekenmerkt door de rood/witte kleur. Het shirt is traditioneel aan de zijkanten wit en bevat een brede rode verticale baan over het voetbalshirt, welke bovendien doorloopt over de achterkant van het voetbalshirt. Deze brede rode baan bevat dunnere verticale rode strepen. De linker borst is voorzien van het logo van Ajax met daarboven de drie kampioenssterren. Deze sterren refereren uiteraard naar de 33 kampioenschappen van Ajax in de Eredivisie. Hiervan zijn de laatste vier kampioenschappen behaald onder het bewind van Frank de Boer in 2011, 2012, 2013 en 2014. De andere borst bevat het logo van Adidas. De trademark strepen van Adidas over de schouders en mouwen zijn bovendien rood. Op de borst staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor van Ajax: ZIGGO.  Het uitshirt van Ajax is dit jaar overwegend navy blauw en bevat een ronde hals. Verder wordt het uitshirt van Ajax gekenmerkt door de fel gel Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Deze Adidas stripes lopen tot het midden van de mouwen. De fel gele details komen bovendien terug in de verticale baan op de achterkant van het uitshirt. Deze verticale baan komt terug op alle Adidas voetbalshirts van 2014-2015. Ook de logo's van Ajax en Adidas op de borst zijn fel geel/electricity yellow. Op het midden van het Ajax uitshirt staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo in het fel geel. Opvallend aan het uitshirt van Ajax is dat de rechterkant van het  voetbalshirt een iets donkerdere kleur blauw bevat dan de linkerkant. Deze delen worden gescheiden door een diagonale baan.

Beide Ajax voetbalshirts van Ziggo kunnen vanaf 1 december 2014 worden gekocht in de officiële fanshop van Ajax. Zowel het thuisshirt als het uitshirt van Ajax kost € 79,95 in volwassen maten. De prijs van de voetbalshirts in kindermaten of KIDS sizes is € 60,-. Zowel het thuisshirt als het uitshirt van Ajax kan worden voorzien van het de officiële Ajax bedrukking van een eigen naam en nummer of een naam en nummer van één van de sterren van Ajax als Klaassen, Milik, El Ghazi, Schöne, Veltman, Moisander of van Rhijn. Bovendien kan de officiële Eredivisie kampioensbadge op de mouwen worden bedrukt.

Koop hier het nieuwe Ajax thuisshirt met Ziggo &
hier het nieuwe Ajax uitshirt met Ziggo als hoofdsponsor!AJAX ZIGGO

Bron: Ajax.nl