1 juli 2016

Ajax warming up trainingspak 2016-2017

Vandaag hebben Ajax en Adidas een speciaal trainingspak gelanceerd, welke door de Amsterdammers alleen in de warming-up ter voorbereiding op de Eredvisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden in de Amsterdam Arena gedurende 2016-2017. Deze speciale ''warming-up'' collectie van het keurkorps van Peter Bosz werd tegelijkertijd met het nieuwe Ajax thuisshirt van 2016-2017 officieel bekend gemaakt. In het warming-up trainingspak wordt door Ajax niet getraind. Hiervoor heeft Ajax een ander pak gelanceerd.

Wit Ajax trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Ajax warming-up trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack van het pak is overwegend wit met grijze accenten. De grijze accenten komen allereerst terug in de hoge kraag van het pak. De kraag van het pak bevat zowel een zwarte als een grijze band. Ook de onderkant van het jack bevat twee banen in het zwart en grijs. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met grijze trademark strepen van Adidas. Deze staan op het nieuwe pak van de Amsterdammers niet meer op de schouders en mouwen, maar bevinden zich dus aan de zijkanten. Op de borst prijken het logo van Ajax en Adidas in het grijs. De sterren boven het logo van de club verwijzen naar de 33 gewonnen kampioenschappen. Verder is het witte trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het nieuwe warming-up trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten grijze strepen van het Duitse sportmerk. Ook de logo's van de club en Adidas staan op de trainingsbroek en de broek is ook nog eens uitgerust met wee zakken. Zoals alle trainingskleding van Ajax is ook het nieuwe warming-up pak uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak, waarin spelers als Klaassen, Veltman, Bazoer, Riedewald, Tete, Younes, El Ghazi en andere sterren hun warming-up af zullen werken gedurende dit seizoen. Voor de trainingen wordt een ander trainingspak gebruikt. Check hier het nieuwe Ajax trainingspak voor 2016-2017.

Ajax warming-up trainingspak kopen

Het nieuwe Ajax warming-up trainingspak 2016-2017 kan je nu kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassen, waaronder de officiële shop van de Amsterdammers. De prijs van het pak voor volwassenen is  € 100,- en voor kinderen € 90,-. Andere Ajax producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Ajax trainingspak vanaf nu in de officiële shop 

Ajax -warming -up -trainingspak -2016-2017

Ajax -warming -up -trainingspak -2016-2017-b