4 mei 2011

Ajax uitshirt 2011/2012 officieel

Het Ajax uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is vandaag door Ajax officieel via de website van de club bekend gemaakt. Eerder vorige maand lieten wij al een uitgelekte versie van het shirt zien. Dit blijkt inderdaad ook het nieuwe Ajax uitshirt te worden. Het nieuwe Ajax uitshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door verticale lichte en nog lichtere blauwe banen. De kraag is een V-hals en is zwart-wit. De onderkant van de mouwen hebben ook dit design. Ook op het uitshirt zijn de Adidas trademark strepen terug te vinden op beide mouwen. Deze lopen door tot het midden van de mouw. Op de linkerborst staat het logo van Ajax en op de andere borst het logo van Ajax. Op het midden van het uitshirt staat opnieuw sponsor Aegon.

 

Verder is er weinig opvallends aan het nieuwe Ajax uitshirt. Het broekje dat bij het Ajax uittenue hoort is navy blauw met lichtblauwe Adidas trademark strepen. Op het short staan zowel het logo van Ajax als het logo van Adidas. De kousen van dit uitenue zijn lichblauwe met aan de bovenkant een band waarin de Adidas trademark strepen staan. Ook is in de kousen ''Ajax'' geborduurd. De nieuwe Ajax tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.  De laatste keer dat Ajax een lichtblauw uitshirt had, was gedurende het seizoen 2002/2003.

 

In dit uitshirt speelt Ajax voor het eerst aanstaande zondag in de bekerwedstrijd tegen FC Twente in de Kuip. Check hieronder de foto's van het nieuwe Ajax uitshirt en het nieuwe Ajax uittenue. Het nieuwe Ajax uitshirt 2011/2012 kan je vanaf nu bij Subside Sports kopen. Check hier ook een uitgebreid assortiment in overige Ajax merchandising.