1 augustus 2017

Ajax trainingsshirt technische staf 2017-2018

Het nieuwe trainingsshirt van de technische staf van Ajax is inmiddels ook bekend gemaakt. Dit shirt wordt door de technische en medische staf van de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen van de club en tijdens een aantal wedstrijden gedurende 2017-2018. Ajax en adidas lanceren jaarlijks een speciale collectie voor zowel de spelers als de staf van de club. De technische staf van de Eredivisionist staat dit seizoen onder leiding van Marcel Keizer. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de trainingskleding van de staf van de Amsterdammers. Deze functie vervult het Duitse sportmerk al sinds 2000 en beide partijen hebben in ieder geval nog een verbintenis tot juli 2019. Check hieronder de details van het nieuwe trainingsshirt en tenue van de staf!

Rood Ajax training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt dat door de staf van Ajax wordt gedragen is geheel rood. Dit is bovendien de kleur van de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Hierdoor zijn deze bijna niet zichtbaar. Verder is het shirt geheel gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Dit betekent dat het shirt een v-hals bevat met aan de achterkant een band in het zwart. Op de borst prijken de logo's van Ajax en adidas en verder bevat het shirt aan de onderkant van de achterkant nog een subtiele zwarte lijn.

Het nieuwe Ajax trainingstenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten drie strepen. Bovendien bevat het woven broekje twee zakken en staan de logo's van Ajax en adidas op de shorts. De trainingstenues van Ajax zijn uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Ajax pak technische staf kopen

Het nieuwe trainingsshirt van de staf van Ajax kan je kopen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 34,95 en voor volwassenen is deze € 39,95. De trainingsbroekjes hebben voor kids en volwassenen eenzelfde prijs. De trainingstenues van de technische staf van Ajax kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Ajax producten kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop dit nieuwe trainingsshirt exclusief in DEZE SHOP!