Ajax trainingsjack Champions League 2019-2020

Ajax droeg voorafgaande aan de eerste Champions League wedstrijd tegen Lille een speciaal trainingsjack. Dit jack droegen de Ajacieden namelijk bij de betreding van het veld en bij het afspelen van de Champions League hymne en wordt ook gedragen in de voorbereiding op de andere wedstrijden. Dit jack is nu ook officieel gelanceerd door adidas en de Nederlandse kampioen en is ook nog direct beschikbaar. Qua template heeft het jack dezelfde kenmerken als het VRCT jack van adidas.

Zwart Ajax trainingsjack Champions League anthem 2019-20

Adidas omschrijft het jack zelf als een klassiek trainingsjack dat symbool staat voor trots en bijzondere prestaties. Dat belooft veel voor Ajax! De body van het nieuwe Ajax Champions League trainingsjack is navy blauw /marineblaauw en de mouwen van het jack zijn een combinatie van beige (door adidas ''Linen'' genoemd) en oranje. Het zogenaamde VCT trainingsjack van adidas wordt verder gekenmerkt door de klassieke, geribbelde baseball collar. Het performance logo van adidas staat in het wit op de rechterborst. De badge van de Amsterdammers staat op de linkerborst. Dit betreft overigens een speciale badge. Deze badge is wit met daarin een zwart Ajax logo, inclusief de drie sterren die verwijzen naar de 34 kampioenschappen van Ajax. De badge is ook nog uitgerust met een zwarte omranding. Deze badge is bevestigd met klittenband. Dit betekent dat je eventueel ook een andere badge op het trainingsjack kunt dragen. De achterkant van het jack is marineblauw en verder bevat het trainingsjack twee zakken aan de zijkanten. Het jack bestaat voor 89% uit nylon en 11% uit spandex, voor de perfecte pasvorm. Dit trainingsjack wordt dus alleen gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Het jack wordt door de spelers dus niet gedragen tijdens trainingen of een warming-up. Check daarvoor het Ajax trainingspak voor 2019-2020. Check hieronder alleen een afbeelding van Donny van de Beek en Daley Blind in het nieuwe Ajax ''City'' of Champions League trainingsjack! 

Ajax Champions League trainingsjack bestellen

Het nieuwe Ajax Champions League anthem trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de online shop van de Amsterdammers. Dit kan alleen voor volwassenen. Het jack is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het trainingsjack van Ajax is wel vrij prijzig. Het is namelijk € 99,95. De jacks zijn overigens ook beschikbaar in de fanshop bij de Amsterdam Arena. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het trainingsjack vanaf nu in deze SHOP! 

of bestel je adidas VRCT jack in deze SHOP!