25 juni 2015

Ajax thuisshirt 2015-2016

Tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers is ook het nieuwe thuisshirt van Ajax voor 2015-2016 officieel gelanceerd. Twee maanden geleden lekte het design van het nieuwe Ajax thuisshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van de Godenzonen te worden. In dit voetbalshirt speelt Ajax de Eredivisie, Champions League en KNVB beker thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena gedurende het 2015-2016. Het nieuwe thuisshirt van Ajax is het eerste voetbalshirt waarop een seizoen lang het logo van hoofdsponsor ZIGGO komt te staan. Ziggo heeft Aegon als hoofdsponsor van Ajax vervangen vanaf 1 januari 2015. De eerste helft van het seizoen 2014-2015 stond Aegon nog als hoofdsponsor op de voetbalshirts en vanaf 1 januari is dat Ziggo. Ziggo zal in ieder geval tot 2019 hoofdsponsor van Ajax blijven. Het nieuwe Ajax voetbalshirt is een ode aan de stad Amsterdam. Daarover straks meer..

Ajax thuistenue 2015-2016

Het Ajax thuisshirt 2015-2016 wordt zoals altijd traditioneel getrouw gekenmerkt door de brede rode baan over het midden van het shirt met witte zijkanten en witte mouwen. De Adidas trademark strepen over het shirt zullen komend seizoen  rood worden en het polokraagje van het seizoen 2014-2015 wordt vervangen door een ronde hals of crew neck. Op de linker borst staat het embleem van Ajax in het rood met daarboven de gouden sterren. Deze gouden sterren verwijzen naar de 33 gewonnen Eredivisie kampioenschappen. De andere borst bevat het logo van Adidas en Ziggo staat in het wit op het midden van het shirt. Opvallend aan het nieuwe Ajax thuisshirt is dat er ook details van de Amsterdamse vlag of de aanvoerderband in terug komen. Wanneer de linker mouw omgeslagen wordt, komen daar drie banen in de kleuren van de Amsterdamse vlag tevoorschijn (zwart/rood/zwart). Bovendien komen de drie Amsterdamse kruisjes (Andreas kruizen) tevoorschijn, waardoor de omslag precies hetzelfde design heeft als de aanvoerdersband van de Amsterdamse club. Op het midden van het nieuwe Ajax thuisshirt prijkt hoofdsponsor Ziggo. Het nieuwe Ajax thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode Adidas trademark strepen. Het logo van de Amsterdammers, inclusief de drie gouden sterren, staan in het rood/wit op het short. Het logo van Adidas is bovendien rood. Het Ajax thuistenue wordt traditioneel gecompleteerd door witte sokken met aan de bovenkant rode Adidas trademark strepen. In het nieuwe thuisshirt schitteren sterren als Gudelj, Heitinga, Milik, Veltman, Klaassen, El Ghazi, Van Rhijn, Kishna en nog meer andere Ajax sterren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Ajax thuisshirt 2015-2016, dat evenals het fel groene (solar green) Ajax uitshirt vandaag werd gelanceerd.

Officiële bedrukking Ajax thuisshirt 2015-2016

De achterkant van de nieuwe Ajax voetbalshirts bevat een geheel nieuwe officiële Ajax bedrukking. De bedrukking is zilver met een witte uitlijning. De letters van de officiële Ajax bedrukking zijn niet uitgerust met het Ajax logo, maar de rugnummers wel. Deze officiële Ajax bedrukking is alleen beschikbaar in de officiële Ajax fanshop

Ajax thuisshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe Ajax thuisshirts 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in KIDS of kindermaten kopen in de online fanshop van Ajax. Inclusief de officiële Eredivisie badge en de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer! De prijs van het thuisshirt in volwassen maten is € 79,95 en de prijs van het nieuwe Ajax thuisshirt in kindermaten is € 64,95. De Ajax voetbalbroekjes hebben een prijs van € 37,95 voor volwassen en € 34,95 voor kinderen. De kousen zijn slechts € 13,-. Directe levering en gratis verzending. Check hiernaast nog meer beschikbare Ajax voetbalshirts en trainingskleding voor 2015-2016!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Ajax -thuisshirt -2015-2016 (1)

Ajax -voetbalbroekje -thuis -2015-2016
Bron foto's: ajaxshop.nl