31 mei 2013

Ajax presentatiepak 2013/2014

In navolging van de nieuwe Ajax uitcollectie trainingskleding dat gedragen zal worden gedurende het seizoen 2013-2014, is ook de nieuwe thuiscollectie van trainingskleding gelanceerd. In dit artikel lichten we een aantal items uit. Allereerst heeft Ajax een nieuwe trainingspak gelanceerd. Het trainingspak wordt door Ajax gedragen tijdens de warming-up in de Eredivisie thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2013-2014. Dit trainingspak is geheel zwart. Het trainingsjack van het pak wordt gekenmerkt door de rode baan over de borst. Verder zijn de Adidas trademark strepen over de schouders goud, evenals de logo's die te zien zijn op het pak.

Zo versiert het gouden logo van Adidas de rechter borst en de linker borst bevat het logo van Ajax met daarboven de drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de 32 Eredivisie titels van de club. De trainingsbroek van het pak is ook geheel zwart met gouden Adidas trademark strepen op de zijkant van de broek. Verder heeft de broek twee zakken met een zwarte rits. Naast het trainingspak heeft Ajax ook een nieuwe trainingssweater, trainingsshirt en polo gelanceerd. Het design van deze items zijn vrijwel identiek aan elkaar. De items zijn overwegend zwart met een rode baan over de borst. Op de borst staat het logo van de Ajax en het logo van teamkledingsponsor Adidas in de kleur goud. De sweater heeft een rits als sluiting bij de kraag. Het trainingsshirt heeft een ronde kraag. Er is ook een bijbehorende trainingsshort gelanceerd. Deze short is geheel zwart en heeft een rode baan op de achterkant.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Ajax trainingspakken, sweater, trainingjacks, polo's, trainingsshirts en andere trainingskleding van Ajax voor het seizoen 2013-2014. Deze trainingskleding kan je vanaf nu kopen in de officiële Ajax shop, evenals het nieuwe Ajax uitshirt. Inclusief printing en 10% korting!

Koop het hier!

Ajax trainingspak 2013-2014
Ajax presentatiepak 2013-2014Ajax polo 2013/2014

Bron foto's: Ajax Shop