16 mei 2017

Ajax lanceert special edition camouflage casual collectie voor 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vandaag officieel bekend. Dit nieuwe shirt staat deels in het teken van het legendarische uitshirt, waarin de Amsterdammers in 1995 de Champions League wonnen. Echter het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 bevat ook een opvallende all-over carbon print, welke (met weinig fantasie) ook wat weg heeft van een all-over camouflage print. In lijn daarmee heeft de club een nieuwe casual collectie gelanceerd met verschillende items met een camo print, geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt van Ajax. We bespreken hieronder een aantal items uit deze casual CAMO collectie van de in 1900 opgerichte club en geven natuurlijk aan waar je deze collectie exclusief kan kopen!

Camouflage t-shirt, sweater, vest en polo Ajax

Waar de nieuwe uitcollectie voor 2017-2018 (vooralsnog) geen polo van adidas bevat, is dit bij de casual collectie van de club uit de hoofdstad wel het geval. Ajax heeft namelijk een stijlvolle polo gelanceerd met een donker blauwe camouflage print. Opvallend is dat het logo van de club heel erg subtiel en daarom ook onopvallend op de linker borst is verwerkt. De mouwen van de nieuwe casual polo hebben niet de all-over camo print. Verder bevat de kraag drie knoopjes en is de onderkant van de polo uitgerust met een speciaal label in het zwart met daarin de drie rode Andreaskruizen. De andere items uit de camouflage collectie van Ajax hebben dezelfde stijl als de polo. Zo bevat de nieuwe collectie onder andere een vette crew neck sweater. Ook deze trui met ronde hals bevat een all-over camo print, met uitzondering van de mouwen. Hetzelfde geldt voor het sweatvest of hooded jack. Dit sweatvest is uitgerust met een capuchon en een rits en ook hierop prijkt het logo van Ajax heel onopvallend op de linker borst. Naast de polo, het vest en de sweater heeft Ajax ook een normaal t-shirt gelanceerd met dit design.

Ook een aantal nieuwe accessoires hebben zijn in stijl van het CAMO thema! Zo bevat deze vette collectie onder andere een cap, een voetbal en een shawl met camouflage design.

Ajax CAMO collectie kopen

Alle items uit deze special edition camouflage collectie van de Amsterdamse club zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. De prijs van het camo shirt is € 24,95 voor kinderen en € 29,95 voor volwassenen. De crew neck sweater heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Het vest voor KIDS is € 54,95 en voor volwassenen € 59,95. De polo heeft een prijs van € 34,95 en de accessoires scoor je al voor minder dan € 30,-. Wil je andere Ajax producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Scoor de nieuwe Ajax CAMO collectie exclusief in deze SHOP!