6 mei 2016

Ajax keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Ajax keepersshirt van Jasper Cillessen voor 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Ajax uitshirt voor komend seizoen gelanceerd. Dit nieuwe keepersshirt zal keepers als Cillessen, Boer en Onana gedragen worden in de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe keepersshirt van Ajax heeft hetzelfde template als andere keepersshirts van Adidas voor 2016-2017. Het shirt is namelijk gebaseerd op het (Adidas Onore 16). We bespreken het design van het nieuwe keepersshirt van Ajax hieronder!

Ajax keepersshirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Ajax keepersshirt voor 2016-2017 is overwegend zwart of donker grijs van kleur en bevat een ronde hals met daaronder een klein v-achtig design. Verder wordt het nieuwe keeper shirt van de Amsterdammers gekenmerkt door de ruiten over de schouders en mouwen. Deze zijn een combinatie van baby blauw of zilver en zwart. Op de borst staan de logo's van de club en Adidas in het baby blauw. Boven het logo van Ajax staan de sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 Eredivisie kampioenschappen van de club. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor ZIGGO. Verder bevatten de binnenkant en buitenkant van de kraag van het shirt nog een witte horizontale lijn. De Adidas trademark strepen staan op het nieuwe shirt op de zijkanten en lopen dus niet meer over de schouders en mouwen. Het nieuwe keeperstenue van de club wordt gecompleteerd door een donker keepersbroekje met aan de zijkanten licht blauwe Adidas strepen. Bovendien staan de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor weer op de shorts. De kousen van het nieuwe keeperstenue van Ajax zijn donker grijs met aan de bovenkant een horizontale zilveren band en daarboven drie zilveren Adidas trademark strepen. Check hieronder de foto's van het nieuwe keeperstenue van Jasper Cillessen. Adidas heeft deze tenues uitgerust met de Adidas Climacool technologie, waardoor vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie en verkoeling, waardoor de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het gepresenteerde Ajax uitshirt voor 2016-2017.

Ajax keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Ajax keepersshirt voor 2016-2017 van Adidas kan je per direct kopen en is in vergelijking met de shirts van de club goedkoper. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 70,- en voor kinderen een prijs van € 50,-. Je hebt bovendien de mogelijkheid om je Ajax shirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van Cillessen, Onana, Boer of een eigen naam en nummer! Of koop de nieuwste Ajax trainingskleding en voetbalshirts in de onderstaande shops. Check ook nog het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Ajax keeper shirt in deze officiële Ajax SHOP!

https://www.voetbalshirts.com/media/15092/ajax-keeper-shirt-2016-2017.jpg?anchor=center&mode=max&quality=65&width=750&height=750