1 juli 2016

Ajax en Adidas lanceren speciaal warming-up shirt voor 2016-2017

Ajax en Adidas hebben dit seizoen een speciaal warming-up gelanceerd. Dit shirt werd tegelijkertijd met het nieuwe Ajax thuisshirt voor 2016-2017 bekend gemaakt. Het warming-up shirt zullen de Amsterdammers alleen dragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit shirt zal dus niet gedragen worden tijdens de trainingen van de Amsterdamse club. Hiervoor heeft Ajax een ander shirt gelanceerd. We bespreken het nieuwe inloopshirt van Ajax hieronder!

Wit Ajax trainingsshirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Ajax warming-up shirt voor 2016-2017 is dit jaar overwegend wit en is gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. Dit betekent dat de drie strepen van Adidas niet meer op de schouders en mouwen staan, maar aan de zijkanten van het shirt te vinden zijn. Verder is het nieuwe inloopshirt van Ajax uitgerust met een v-hals. De zijkanten van deze v-hals zijn uitgerust met een zwarte en grijze lijn. Grijs is ook de kleur van de trademark strepen van Ajax aan de zijkanten van het shirt. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van de Amsterdammers. Boven het logo van Ajax prijken drie grijze sterren, welke verwijzen naar de 33 Eredivisie kampioenschappen van de club. Adidas is sinds 2000 kledingsponsor van de club en zal dit nog tot in ieder geval 2019 blijven. Het nieuwe Ajax warming-up tenue wordt gecompleteerd door een grijs trainingsbroekje, waarop ook de logo's van Ajax en Adidas staan. Zoals alle trainingskleding van Adidas en de club, is ook dit shirt uitgerust met de Adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Zoals aangeven zal dit shirt alleen gedragen worden tijdens de warming-up van de Amsterdammers. Check ook het Ajax trainingsshirt voor 2016-2017, welke gebruikt wordt tijdens de trainingen van de club die dit jaar onder leiding staat van Peter Bosz. In deze shirts schitteren sterren als Veltman, Klaassen, Bazoer, Tete, Riedewald, El Ghazi, Younes en andere spelers!

Ajax warming-up 2016-2017 kopen

Het nieuwe Ajax warming-up of inloopshirt voor komend seizoen kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor volwassenen en kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is  € 45,- en voor kinderen € 40,-. Check hiernaast of hieronder ook andere trainingskleding van komend seizoen of de nieuwe shirts van de Amsterdammers! Of laat je voetbalshirt voorzien van de officiële Ajax bedrukking! En vergelijk bovendien de prijzen van de producten. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Ajax trainingsshirt van nu de officiële shop van de Amsterdammers

Ajax -warming -up -shirt -2016-2017