AJ Auxerre voetbalshirts 2022-2023

AJ Auxerre en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe AJ Auxerre thuisshirt 2022-2023 officieel gelanceerd! In dit nieuwe tenue speelt Association de la Jeunesse Auxerroise de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade Abbe Deschamps gedurende 2022-2023. Auxerre eindigde afgelopen seizoen op de derde plek in Ligue 2 en promoveerde na het winnen van de play-offs. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Auxerre voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van de Franse voetbalclub.

AJ Auxerre thuisshirt 2022-2023

Het AJ Auxerre thuisshirt 2022-2023 is volledig wit en bevat verder blauwe accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreft een siliconen badge. Op het voetbalshirt staan ook verschillende sponsors: Servicestores, Cichy Manutention, Acadomia en Volkswagen. Op het Auxerre thuistenue zijn ook nog een aantal details verwerkt. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het motto van de club: ''A JAMAIS NOUS SERONS, FIERS D'ETRE AUXERROIS.'' De onderkant van het tenue bevat een subtiele print van het Maltees kruis en ook hierin is het motto van de club verwerkt. De onderkant van het AJ Auxerre thuistenue bevat ook nog een siliconen band, waarin de tekst: ''Allez Auxerre'' staat. Als eerbetoon aan voorzitter en aandeelhouder James Zhou staat deze tekst ook in Chinese tekens op de band. In de nek staat ook de naam van de club. Het Auxerre thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details.

Zoals alle voetbalshirts van Macron zijn de AJ Auxerre voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de AJ Auxerre voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jubal, Perrin, Sakhi, Hein, Charbonnier, Touré en nog meer spelers.

AJ Auxerre voetbalshirts bestellen

De Macron AJ Auxerre voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering! 

Bestel je Auxerre voetbalshirt direct in de MACRON SHOP

of deze winkel! 

AJ Auxerre thuisshirt 2022-2023