13 september 2021

AJ Auxerre voetbalshirts 2021-2022

De Franse voetbalclub Auxerre heeft inmiddels in samenwerking met kledingsponsor Macron Sportswear de nieuwe Auxerre voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Jean-Marc Furlan de Ligue 2 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen is Macron weer de producent van de Auxerre voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2017.

AJ Auxerre thuisshirt 2021-2022

Het Auxerre thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het thuistenue van de vroege jaren 2000, de periode waarin Playstation nog hoofdsponsor en Kappa nog kledingsponsor was. Het Auxerre thuisshirt is volledig wit met verschillende blauwe details. Alle logo's op het tenue zijn namelijk blauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de andere borst bevat de badge van AJ Auxerre in deze kleur. Sponsor ServiStores versiert het midden van het tenue en de achterkant van het tenue bevat aan de onderkant het logo van subsponsor Groupama. Het thuistenue bevat ter hoogte van de oksels een speciaal gestikt patroon, welke ook weer terug komt aan de onderkant van het thuistenue. De zijkanten van het tenue bevatten ook een all-over print van ruiten in verschillende tinten blauw. In de nek op de achterzijde van het tenue is een driehoek aangebracht met de naam van de club: AJ AUXERRE. De binnenkant van het thuistenue bevat een label met daarin het motto van de Franse club: ''A JAMAIS NOUS SERONS, FIERS D'ETRE AUXERROI.'' Het AJ Auxerre thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten de blauw geruite band. De kousen zijn ook wit.

AJ Auxerre uitshirt 2021-2022

Het AJ Auxerre uitshirt 2021-2022 is volledig zwart en wordt gekenmerkt door de brede verticale witte en blauwe band over de linkerkant van het voetbalshirt. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue bevat een V-hals en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje van dit tenue is zwart met aan de onderkant een blauw/witte band. De kousen zijn ook volledig zwart.

Alle tenues van Macron Sportswear zijn dit seizoen voorzien van de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues getransporteerd wordt. Bovendien heeft dit systeem een ventilerende werking. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Macron AJ Auxerre voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Charbonnier, Sakhi, Dugimont, Hein, Lloris en nog meer spelers.

AJ Auxerre voetbalshirts 2021-2022 bestellen

De Macron AJ Auxerre voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,95. Directe levering! 

Bestel je Auxerre voetbalshirt direct in de MACRON SHOP

of deze winkel! 

Auxerre thuisshirt 2021-2022

Auxerre uitshirt 2021-2022

Auxerre uitshirt 2021-2022

 

 

Gerelateerd nieuws