Het nieuwe Ado den Haag uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is via de Twitter van de nieuwe teamkledingsponsor Errea bekend gemaakt. Het uitshirt van Ado den Haag is geheel zwart en bevat verschillende groen/gele details. Zo zijn de V-hals en de onderkant van de mouwen van het shirt groen/geel. Ook lopen aan de linkerkant van de voorkant van het shirt een gele en groene baan. In deze baan staat ter hoogte van de borst het logo van Ado den Haag en aan de onderkant de Haagse ooievaar in het zwart. Aan de binnenkant van de kraag, ter hoogte van de nek, heeft het shirt ook een echt Ado design.

Deze wordt namelijk gekenmerkt door een aantal groene/gele banen en een witte ooievaar. Op de rechtborst staat het logo van Errea, evenals op beide mouwen. Errea heeft vanaf het seizoen 2011/2012 als teamkledingleverancier het stokje overgenomen van Hummel. De nieuwe hoofdsponsor van Ado den Haag voor het seizoen 2011/2012 is Healthcity en staat met het logo op het midden van het ADO Den Haag uitshirt!

Check hieronder een foto van het nieuwe ADO Den Haag uitshirt 2011/2012.  Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports of in de online voetbalshop van Voetbalshirts.com!

Koop het hier!  of koop het Ado uitshirt hier!